Hop til indhold

Ole Olsen

Members
  • Antal indlæg

    0
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Ole Olsen

  1. På 1/9/2011 den 14:36 , Inkognito skrev:

    Vi har jo boet hos min mormor gennem 2½ år med 3 hunde og min mormor er meget stor fan af kunst, dyre møbler og gamle tæpper.

     

    I de rum vi havde til rådighed, lå der et ekstremt gammelt og slidt grimt (i mine øjne) ryatæppe og jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det tæppe var noget værd :cry: Resten af de indlysende dyre ting havde vi naturligvis fjernet.

     

    I Rosie's sidste par måneder blev hun urenlig og tissede indendørs, men det opdagede vi først ved et tilfælde efter hendes aflivning, da vi tilfældigt flyttede dette "dejlige" langhårede tæppe.... Rosie havde mere eller mindre gennemtisset dette tæppe.....

     

    Dette ryatæppe er arkitekt-designet og der findes kun dette ene i hele Danmark - ydermere var arkitekten meget kendt og et medlem af familien og designede tæppet efter min morfars afdøde mors ønsker :megaked:

     

    Kan I ligssom fornemme, hvor jeg vil hen?

     

    Dette tæppe skal renses, da gribbene (aka min mor og min moster) i familien ellers vil kræve det erstattet og jeg tør ikke engang gætte på summen for dette åndsvage tæppe - jeg/vi er i forvejen på den sorte liste i familien og ødelæggelsen af dette tæppe vil ikke gøre noget for vores forhold.

     

    Meeeeen hvordan i hulan renser jeg tæppet? Sender jeg det til professionel tæpperensning og i såfald hvem eller kan jeg selv gøre det?

     

    Min mormor vil bare spule det med en vandslange og bruge opvaskemiddel, men et eller andet fortæller mig, at det ikke vil være godt......

     

    Så jeg sætter min lid til at der er nogen her på HF, der lige præcis ved hvordan jeg får hundetis (meget) af et kostbart langhåret ryatæppe:engel:

    Vi har selv to labrador/retriever-hunde med tør hud og de fælder helt afsindigt meget. Så jeg har sendt mine tæpper til https://renetaepper.dk og de har været søde og dygtige. Det koster ikke alverden - og tæpperne er 100% rene bagefter.

    Jeg kan ikke bøvle med det selv, da jeg er ved at være en gammel herre :)

×
×
  • Tilføj...