Hop til indhold

Megastuff

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Megastuff

  1. Pivpiv; Og det kan jeg som sagt godt forstå :) Jeg forbeholder mig retten til ikke at fortælle om spørgeskemaets formål, før det er færdigt og analyseret, da jeg ikke ønsker at påvirke nogens besvarelse i en bestemt retning :) 

     

    Beaglepack; Det kan da vel ikke være min eller spørgeskemaets skyld, at google foreslår dét - Måske har du søgt for meget på "Dentastix", og nu tror den, at det er det, du vil have ;) 

  2. Beaglepack; Hvis du gerne vil have, folk forstår det, så kan du med fordel skrive det ind i din besvarelse på spørgeskemaet - Konstruktiv kritik er ALTID mere end velkommen! :)

     

    Pivpiv; Jeg kan godt forstå, hvad du mener, og hvorfor du synes, at det virker sådan - Om hvorvidt Pedigree er godt eller dårligt, vil jeg forholde mig neutralt til, da jeg er i gang med en undersøgelse. :)

  3. Hej alle sammen,

    Jeg er spritny herinde på forummet. Da jeg er i gang med at lave en mindre undersøgelse inde for hunde og deres tænder/tandkød, foreslog en veninde, at jeg spurgte efter hjælp herinde.

    Jeg har altså, som sagt, et spørgeskema som jeg ønsker, at jer vidunderlige hundeejere går ind og svarer på. Det ville være en kæmpe stor hjælp!!

    I må naturligvis gerne dele linket andre steder. Jo flere besvarelser, jo bedre! På forhånd tak :)

    Linket til spørgeskemaet: https://da.surveymonkey.com/r/X5DLZ25?fbclid=IwAR06hrnp2WInVexumsZ2Q0PDnYfKaTdZFZpYaKYpGXEsjdCroyl9nWVqytQ

     

    Bedste hilsner fra mig og hunden!

×
×
  • Tilføj...