Hop til indhold

rækkermølle

Members
  • Antal indlæg

    1
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af rækkermølle

  1. På 7/9/2008 den 09:56 , Dorte skrev:

    Jeg tror ikke, at jeg får meget ud af at tale mere med hende. Hun var også den, der syntes, at det var helt i orden at give samtlige hvalpe godbidder i frikvarterne, indtil en af trænerne (vi har 2) til gruppen sagde, at vi skulle nøjes med at give vores egen hund.

     

    Trænerne er ganske udemærkede (DCH). Måske jeg skulle se om jeg kan finde et stille øjeblik i morgen og lige nævne det. De er meget obs på hundene, så jeg er sikker på, at de ville have nævnt det, hvis de mente, at jeg havde en potentiel kamphund :blink:

     

    På 7/9/2008 den 09:38 , Gæst Ninjamor skrev:

     

    Slap af med det og tag det som et tegn på indre spænding - som kan gå begge veje - men som er normalt.

    Fortæl den anden hundeejer at det kan godt være hun kun kender til en type rejste børster, men så må hun lige tage og læse op! Hendes uvidenhed skal ikke ligge Liva til last, vel?

     

    Rejste børster er IKKE tegn på aggressivitet, men et tegn på at hunden oplever intenst - en indre spænding.

    Den oplevelse hunden får i situationen gør stort indtryk på den netop fordi den er så meget på.

     

    Liva er som 13 uger gammel i fasen hvor der produceres ekstra kønshormoner, den halve kønsmodning, og dette spiller sikkert også ind.

     

    Og så synes jeg egentlig du skal søge trænerens opbakning og få vedkommende til at forklare betydningen af "ståpels" mens alle hører det.

     

    Og så håbe på at træneren kan sit kram :-D

    Jeg tror 100% på forklaringen med "indre spænding". Min 7 mdr. han-golden rejser også børster, når den oplever noget spændende. Den er legesyg og bestemt ikke agressiv, men er usædvanlig nysgerrig og selvsikker. Det er simpelt hen dens måde at "leve sig meget ind i nye situationer". 

×
×
  • Tilføj...