Hop til indhold

på besøg hos indekat


bellas mor
 Share

Recommended Posts

er der nogle der har et godt råd når vi kommer på besøg, hos nogen med en indekat (killing) ½ år,vi vil gerne de kan lære at være i stue sammen, så vi evt. kan passe for hinanden, men de er jo lige nysgerige, og vi er bange for katten skal kratte, :roll: så det skulle blive en dårlig oplevelse.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Malene Nielsen

Umiddelbart ville jeg råde Jer til at holde hunden i snor i starten af besøget, så hunden ikke farer hen til katten, som dermed kan blive bange og forsvare sig med kløerne.

 

Mange katte vil flygte og det vil mange hunde opfatte som en herlig lejlighed til at sætte efter katten og så har man 'balladen' .....

 

Det er jo svært at rådgive, da alle hunde og katte er forskellige - men med en snor på hunden, så har man da i hvert fald den ene part under kontrol :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har et sådan lidt underligt forhold til katte herhjemme :)

Lua kender 2 katte, som hun er blevet passet ved og som hun fint omgåes med :D

 

Den første gang Lua mødte dem var hun i snor og det foregik i haven. Hun gøede som en gal. Katten pustede sig op og Lua holdte kaje.. Så nærmede hun sig med meget små forsigtige skridt katten.. Med snuden meget langt fremme. Katten og hende snusede til hinanden som hunde gør det og så kunne jeg slippe hende. De første mange gange blev hun noget stiv når en af kattene kom og holdte meget øje. Men efter hun har været passet dernede så er de blevet fine venner og kan lege sammen osv :) Men de er selvfølgelig også vant til hunde da de bor sammen med 2 :wink:

 

Er katten vant til hunde?

 

Men I må ikke tro at så kan jeres hund bare med alle katte. For Lua jagter katte hvis hun ser dem på gaden eller i naturen. Og hun virker heeelt oppe at køre :roll: Og når vi så kommer ned til min veninde er der intet. Meget mærkeligt.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...