Hop til indhold

Løbetid?..eller?


Gæst MadMike
 Share

Recommended Posts

Gæst MadMike

Hej folkens.. min dobermann på snart 8 måneder opføre virkelig mærklig.. her på det sidste, er den blevet meget aggresiv når jeg går tur og den møder andre hunde, det er ikke alle hunde den gør det overfor.. når vi møder en anden hund, stopper den op, ligger sig ned og prøver at hoppe på dem lige så snart de er inde og rækkevide, og nærmest vil æde dem.

 

Den fik så fat i en stor basset new foundlander i går til hundetræning, og bed sig fast i pelsen på den og ruskede løs som det var en kludedukke. Det skal lige siges inden det, der legede de frit uden snor, men da vi så kaldte dem til os, så skete det. Kan det være fordi at new foundlanderen kom hen til min kæreste og ville snakke?

 

Vi har brugt meget tid på at få den socialiseret med andre hunde, ved at ta' i hundeskoven 4-5 gange i ugen. Der har så heller ikke været nogle problemer i hundeskoven... endnu.. er lidt bange for at den skulle gøre noget.

Link til indlæg
Del på andre sites

Nu skriver du løbetid? i overskriften.

Er det fordi du tænker at det kan være den første løbetid der er på vej?

For det er måske ikke helt utænkeligt.

 

Min hund gider ikke andre hunde i en uges tid før løbetiden starter. Hun kan sagtens finde på at knurre dem væk. Hun virker irritabel, præmenstruel, måske ondt i maven.

 

Og når så løbetiden er startet, skal hun hilse på alt hvad der kan gå på fire ben, og hvis de er gamle nok, gerne hilse længe, uanset om de er hunner eller hanner :wink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja skal nok passe rigtig meget på...der har bare aldrig været noget med den, den har altid været legesyg og glad for andre hunde.

 

Den har jo også kun været hvalp indtil nu :wink: Jeg ville da opsøge en adfærdsterapeut, bare for at sikre det ikke bliver værre og evt. tage problemet i opløbet inden det ender helt galt :wink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst MadMike

træneren siger det kan være noget "pubertets" halløj, men at vi lige skulle holde øje med det.. men nu har jeg taget kontakt til en adfærdsterapeut, så vi kan ta' hånd om problemet.. tør ikke at ta' nogle chancer, så vi går hen og skal af med hunden, eller evt aflives..det er allersidste udvej..vil ikke have en hund der er farlig for sine omgivelser.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...