Hop til indhold

Hunden passer fugle


brigit
 Share

Recommended Posts

Vores Zulo har en meget mærkelig opførelse, han har altid fra han var helt lille jaget alle fugle i størelse fra solsorte og opad ud af haven, men spurve må gerne være her, dem passer han li'som på. Han kan om sommeren ligge og kigge på at de spiser på foderbrættet, det i sig selv er nok ikke så besynderligt. Men nu her hvor sneen er kommet opfører han sig virkelig skørt, han har nogle gange hentet vores far og vist ham ud til foderbrættet, så har min mand givet fuglene mad og alt er i orden. I dag har vi så virkelig snestorm i nordjylland ( har i hørt om det :mrgreen: ) han har så flere gange idag tjekket om der var mad på brættet og hentet far og ganske rigtigt der var spist op, så har vi taget ham 3 gange i at hente fugleboldene oppe i foderhuset og gået lige så forsiktigt med nettet i fortænderne hen og har lagt bolden i sneen under det store træ fuglene altid sidder i , han har løbende hver halve time gået ud til huset og tjekket og ind igen, han har ikke skullet andet bare ud og kigge og så må i godt lukke mig ind igen ( det spor er ski det eneste der ikke nåede at fyge til :stupid: ) Hvad foregår der dog i skallen på det skøre kræ ???

Link til indlæg
Del på andre sites

Nej hvor er det kært!!! :lun:

Du må tage et billede af Zulo, når han bærer en fuglebold! Månedens hund konkurrence er om hunde, der hjælper praktisk til - og det gør han jo!!!

 

Ihh du må være så stolt af din vaps :klap:

 

Ja vi er stolte af Zulo, han er meget anderledes end nogen hund vi nogensinde har kendt.

Bare ikke idag :evil:

 

Det bliver ikke nemt at tage et billed i dag, hi hi haven er et stort bjerg af sne. Det ligger også hen over hækken, så det dumme kræ mente åbenbart at man så gerne må gå ud af haven og via nabo'ens have over og lege på marken, sådan uden at have spurt om lov :damn: Såååeeee husarrest :hmm:

Enzo var lidt klogere ( ell. en kylling ) han sku ikke nyde noget.:mrgreen: Men han hjalp gerne med at finde Zulo :rolleyes:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...