Hop til indhold

Bare mig, eller ?


Gæst Anonymous
 Share

Recommended Posts

Gæst Anonymous

Er det bare mig, eller er nogle folk bare meget, meget sippede overfor hunde.

Jeg mener sådan med hvor hundende besørger osv. altså forstår egentlig godt de gerne vil have man samler "hømmerne" op, men mere sådan hvor vores kære små vovser lader vandet.

Fx. var jeg forleden dag ude og gå med mine to vovser i den nærliggende park. I parken er det faktisk tilladt at have hundende løsgående så det er der jeg går hen når mine to shæfere Balder og King skal have lov til at løbe løs, og det skal lige tilføjes at jeg også sagtens kan kalde dem til mig igen. Jeg slipper hundende fri og turen går hurtigt til en rosenbusk hvor de letter blæren. Der kommer så et par ældre damer gående forbi mig, og om ikke jeg høre dem brokke sig over at mine to "køtere" skal gå der og pisse over det hele? :shock:

Fatter altså ikke problemet i det, det er lovligt at have hundende gående løs i parken, så kan det være rigtigt jeg skal løbe rundt efter dem og holde øje med hvor de besørger!? :?

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 3 weeks later...
Gæst Anonymous

Nej!

 

Hvis de ikke vil se hunde tisse, må de gå tur i en park, hvor der ikke må være hunde. Så nemt er det. Hvis hunde er tilladt, og de endda må gå løse, må de da også tisse, hvor de vil. Desuden forsvinder tisset som regel hurtigt ned i græsset -medmindre der er meget MEGET koldt :wink:

Hvis hunden laver, samler man selvfølgeligt op, hvis det er i en park. Jeg må indrømme, at jeg altså ikke samler op efter min hund, hvis jeg er i skoven. Hun ynder at gøre det langt inde i en busk, eller i højt græs, og jeg gider ikke slås i hovedet af svirpende grene, eller risikere selv at træde i en anden hunds lort, bare for at samle noget op, man alligevel ikke kan se, og ikke har mulighed for at træde i -medmindre man decideret prøver!

 

Håber alle hygger sig i det gode vejr med de dejlige firbenede. Hej hej

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...