Hop til indhold

Den sødeste lille Cavalier hvalp


Lonny
 Share

Recommended Posts

Vi var hos dyrlægen i dag, og vi mødte den sødeste lille cavalier hvalp :lun:

 

Den var 12 uger gammel og inde til sin anden hvalpe undersøgelse. Da de kom ind skyndte jeg mig at trække Luna lidt ind til mig, så hvalpen ikke skulle blive forskrækket, men den lille hvalp var slet ikke forskrækket over store Luna. Så den forsøgte at komme hen til Luna og ejeren gav den lov.

 

Jeg kan selvfølgelig godt se at sådan en lille hvalp skal socialiseres og at ejeren derfor syntes det var en god idé at den hilste på Luna, men jeg var ved at dø af nervøsitet... Luna er altid meget høflig når hun hilser på nye hunde, hun er meget forsigtig og de fleste kan lide hende. Men når hun så mener, at nu er vi gode venner, så skal der jo leges :banan:

Og denne her lille hvalp, den var jo ikke meget større end Luna's hoved, og jeg ved jo, at Luna lege facon for det meste går ud på at hoppe op i luften og derefter bumbe ind i den anden hund :shock:

 

Jeg forsøgte flere gange at fortælle de andre om Luna's lidt hårdhændede måde at lege på, men de blev ved at give hvalpen lang snor så den kunne nå hen til Luna, og sådan et venteværelse er altså ikke så stort :blink:

 

Men jeg må da være ærlig og indrømme, at jeg havde konstant et godt greb i snoren, og jeg var heller ikke helt korrekt i min væremåde, for Luna's snor var altså stram det meste af tiden. Ganske vist var vi lige ved dyrlægen, men jeg ville nu alligevel stadig have det rigtig skidt med at min kåde unghund hoppede oven på en lille hvalp :oops:

 

Men min lille tøs gjorde mine bange anelser til skamme, på et tidspunkt lagde hun sig sågar helt ned, så hvalpen bedre kunne komme til hende. Så der blev snust og socialiseret til den store guldmedalje, men lege, det fik de altså ikke lov til :blink:

 

Og Luna blev såmænd også socialiseret imens vi var der, de havde nemlig også en lille menneske baby med, og sådan en har Luna aldrig set før, og hun har slet ikke hørt sådan en græde før...

Så Luna var meget nysgerrig efter hvad det mon var for en, hen og snuse og kigge, og da den begyndte at græde, der stod hun bare og gloede, hvad var dog det for en underlig tingest den der :vedikke:

 

Så dagen i dag har stået i socialiseringens tegn, vi har hjulpet nogen og de har hjulpet os :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Hun har mere mellem de to øre end du regner med :klap:

En dejlig oplevelse at læse om, men nu er det jo også Luna :lun:

 

Ja, jeg skal nok lære at stole lidt mere på hende, men jeg var bare så nervøs for den lille bitte, bitte hvalp, Luna skulle jo bare træde forkert, så havde den brækket benet :blink:

 

Arj hvor sødt! Både at Luna var så forsigtig omkring den bette hvalp og at hun synes babyen var en spændende men lidt mystisk ting. Luna er som altid :hjerte::hjerte:

 

Tak :lun:

 

Og ja, den der baby var godt nok en sær en, men hun ville nu gerne have været lidt tættere på, men her satte jeg altså grænsen, én ting er at hilse på en lille sød hunde baby, noget andet er altså at savle på en fremmed menneske baby :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

dygtige luna :klap::klap::klap::klap::banan::banan:

 

jeg vidste godt hun havde det i sig...

 

cujo er også ekstrem forsigtig med hvalpe...

 

og godt luna tog baby'en så rolig :lun: for hjalte fik jo par flyveture sidst :lol::lol:

 

Det er jo netop det, med menneske børn er hun jo ikke forsigtig, så hvorfra skulle jeg vide at hun ville være det med hunde børn :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...