Hop til indhold

Tonks

Members
 • Antal indlæg

  33.964
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Alt der er opslået af Tonks

 1. Lige lidt blandet fra vores tur til danmark, og lige et bonus med den ene af min mors drager Izzie er bare så god til at rejse, siger ikke et pip, ligger sig bare ned og finder sig i det! Selv i flyet er hun rolig og ligeglad
 2. Tonks

  Nyre sygdom

  okay, det jo godt at foderet virker! Har kigget på Specific heart & kidney, virker til at betale og som det kunne hjælpe på begge sygdomme.
 3. Tonks

  Nyre sygdom

  nej venter på svar på blodprøverne, men det lød som det eneste de kunne gøre var foderet
 4. Tonks

  Nyre sygdom

  Hei, ja nu synes jeg det begynder at gå hurtigt med aldringen Som i ved har Izzie jo dårligt hjerte, hun har mitral klap insufficiens, dvs hjerte klapperne lukker ikke helt til så blod løber tilbage i stedet for igennem. Nu fik hun lige et nyt hjertetjek, medicinen har gjort det den skulle og det er ikke blevet værre. Så det jo godt. Men hun har tabt sig rigtig meget så de troede hun havde diabetes, men det har hun så ikke heldigvis! Men! hun har skrumpenyrer, de ved ikke hvor længe eller om hun er født med det eller om det kan være en bivirkning af hjertemedicinen. Så nu har de sendt blod til testning for at se hvor meget nyresvigt hun har og om hun derfor skal ha specialfoder. Må sige jeg synes det går stærkt nu, hun havde også lige en gang blærebetændelse. Det jeg ville høre var om der er nogen herinde der har erfaring og/eller gode råd til nyresyge hunde??
 5. Jeg fandt en anden side der havde senior, den første side gik ned hele tiden
 6. Så nu har jeg købt en bøtte fra svenska djurapoteket, senior. En lakseolie og en trappestige fra ikea til den lille hund. Synes hun er lidt tung i rumpen når hun skal hoppe op i sengen Ville gerne have støttet dig Stjernetosse, men bestiller jeg fra DK betaler jeg mere + told :blink:
 7. okay, har fundet en norsk side der sælger det. Hvilken en er det? https://animail.no/search?search={q=svenska%20djurapoteket}
 8. hvad hedder de? altså hvad er det? kan godt ske mærket ikke findes heroppe, men der er sikkert et alternativ.
 9. Det gør mig ondt, jeg vidste ikke Luna var død
 10. Ja izzie hun har det skam godt, det er mig der må op kl.6 hver morgen og styrte hjem til kl.18 hver aften for og gi hende hendes medicin til tiden Heldigvis har jeg fundet en kombination af bløde godbidder og paté fra Kong så hun elsker at få medicin, og hvis det ikke går hurtigt nok når alarmen lyder så får jeg en hylesalve
 11. okay, jeg tænkte nemlig på om der mon var noget i senior foderet som var specielt :hmm: men hun er så glad for den hun får nu (Orijen med fisk) og det er jo godt for hjertet med fisk, så kan det vente nogen år. Men hvad gør senior foderet egentlig anderledes?
 12. Tak Jeg tænker også på jer allesammen herinde engang imellem, men livet bare kører derudaf
 13. Hej allesammen længe siden. Både mig og Izzie lever endnu, vi bor i Oslo på 3. år nu og lever et travlt liv. Izzie har jo dårligt hjerte og får medicin 2 gange om dagen med 12 timers mellemrom, men hun er fit og dyrlægen sir hun er frisk ellers. Men nu blir hun jo 8 år i februar, er begyndt at få små grå og så var jeg begyndte at spekulere på hvornår hun egentlig kan betegnes som en senior hund? :hmm: Til dem der ikke kender os, er hun en dansk svensk gårdhund. Hun burde ha været i løbetid for 1-2 måneder siden, men ældre hunde får det vist sjældnere har jeg læst mig til.
 14. det var da den mest nedlandene kommentar jeg længe har set! og smileyen hjælper ikke ligefrem! Hvis du ikke kan lide min stil, mine ting eller har problemer med at jeg bruge penge på dyre ting så lad være med at kommentere. Jeg tjener pengene selv, jeg har lov til og fortjener at bruge min penge på lige præcis hvad jeg har lyst til! Og jeg vil gerne betale for pæne ting af god kvalitet der holder længere! Det er MIT valg, og heldigvis MINE penge :blink:
 15. hvor ser du omvandrende reklame skilt? jeg ser pæne, stilfulde ting med mærker du ikke ser hvis du ikke leder efter dem.
 16. Jeg har lige bestil de her Ralph Lauren ting :hjerte: blir en fantastisk vinter, hanskerne er kashmir og den her makeup pung
 17. Så er weekenden ved at være ovre :hjerte: min mor har været her og vi har været i skoven, og badet i skovsøen og været på stranden og badet og fundet spændene ting Først dypper vi lige tæerne for at tjekke temperaturen Izzie kan altså ikke lide at jeg er ude i vandet uden hende Fandt en STOOR krabbeklo seriøst store krabber der har sådan nogen!! Nyder solen :hjerte:
 18. Up24 :5up: Det virker bedst synes jeg hvis man er engageret, du kan fortælle den om du vil tabe dig, tage på eller vedligeholde din vægt og så hjælper den dig med hvor mange kalorier du skal spise /må spise /kan spise i forhold til hvad du har forbrændt den dag :slem:
 19. jeg har haft mit siden midten af maj og det er helt fantastisk :hjerte: den er en daglig reminder om at være mit bedste jeg husker mig på at komme i seng i ordentlig tid, på at bevæge mig mere, på at spise sundere og roser mig når jeg gør det godt :5up: Har dog måtte bytte den første jeg købte, men det kostede mig ikke noget. Knappen faldt af, men det er vist meget almindeligt så jeg var forberedt fordi jeg havde læst om det.
 20. vi har været på 3 timers tur i den norske skov idag :hjerte: sammen med min veninde Caroline og hendes hund Kira Vi køler lige ned med en dukkert i søen :hjerte: Min pige! udsigt på toppen
 21. Tonks

  Terkel

  TIllykke :hjerte:
 22. jeg synes også turkis er yay :5up:
 23. Tak :kys: og hvor var det dejligt at læse med Kaia :hjerte:

 24. Tonks

  PlaqueOff?

  Jeg bruger det som en ekstra ting, at putte på maden for at forebygge tandsten men jeg børste stadig hendes tænder
 25. jeg har prøvet begge dele, izzie var ikke imponeret så nu kører jeg Orijen og DET er bare theBomb hvis du spørger den lille dame :mums: OG det er kortfrit :5up:
×
×
 • Tilføj...