Hop til indhold

Nyt hjem til min mollymus


Gæst Molly
 Share

Recommended Posts

Hej alle

 

Jeg er desværre kommet i den ullykkelige situation at jeg er nødt til at finde et nyt hjem til min dejlige Mollymus :cry:

 

Jeg besluttede for 1 år siden at nu var mit liv stabilt nok til at få en hund, eget hus, fast godt job osv. Da jeg altid har været pjattet med GD så brugte jeg en masse tid på nettet for lige at sikre mig at det jeg mente at vide om GD nu også var sådan de var, samtiddig havde jeg også kigget meget på internat hunde da jeg synes at jeg ligeså godt kunne gi en voksen hund en chance til. I april sidste år fandt jeg så Molly på 2,5 år på et internat og så var jeg solgt, jeg var nede og besøge hende og gå en tur med hende om søndagen, og Fredagen efter hentede jeg hende hjem.

 

Efterhånden som jeg lærte hende bedre at kende fandt jeg så ud af at hun bestemt ikke er blevet behandlet pænt i sit tidligere hjem :evil:

Hun var meget bange for mænd og hvis jeg samler en sko op og står med den i hånden så er hun væk :evil: for det ikke skal være løgn havde hun også ørebetændelse, og var hunderæd for at få renset og dryppet dem, så det var bestemt ikke den bedste start mht at opbygge et tillidsforhold til mig.

 

Jeg allierede mig så med alle de søde rolige mænd jeg kender, som kom på besøg ind imellem med lommerne fulde af hundeguf :-D hun bliver den dag idag passet af min far når jeg skal noget, hun ligger gerne på skødet af min søns bedstefar og sidder gerne i arm med min kæreste :5up:hun er stadig lidt tilbageholden overfor fremmede mænd men har ikke halen mellem bennene mere.

 

Hun er simpelthen godheden selv så rolig, puttesyg, snaksagelig, sjov, nem ja bare en dejlig hund:hjerte:, problemet er så bare at hun er utryg ved at være alene hjemme. Hun tisser på køkkengulvet og henter alt hvad der lugter af mig og ligger og putter med(hun ødelægger ikke noget af det), når jeg så kommer hjem så følger hun mig overalt, hun venter uden for døren når jeg går på toilettet og hun rejser sig fra sofaen når jeg går ud og henter kaffe osv. I weekenderne og ferie er hun en helt anden hund der kan hun sagtens ligge og putte hele dagen i sofaen og der kan hun uden problemer holde sig fra morgen til sen aften.

 

Nu har mit arbejde så gennemtvunget en skifteholdsordning så jeg nu skal til at være væk hjemmefra flere timer og på helt andre tidspunkter end hun er vant til :cry: og det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til at byde hende, hun fortjener at være et sted hvor hun ikke skal være alene så længe af gangen, hun har boet med en anden GD før og jeg har 2 katte og det går helt problemfrit hun hygger også gerne med min søn.

 

Hun går i kurven når hun blir bedt om det hun kan sit og dæk, lige nu arbejder jeg med at komme når man kalder og plads.

 

Der skal stadig arbejdes med tillid, nok især fordi hun så skal flyttes igen :cry: det gør helt ondt indeni at skulle byde hende det, men kan tilgengæld heller ikke gi hende det hun har brug for :cry:

 

Er der nogen af jer der kunne tilbyde hende et kærligt hjem hvor der er nogen hjemme det meste af dagen, jeg vil sige at hun maks skal være alene 4-5 timer af gangen?

 

Maja

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...