Hop til indhold

Legekammerat i Århus


Gæst Maff
 Share

Recommended Posts

Hej!

 

Til vores herlige Maff søger vi en stor og legesyg hanhund af racen American Staffordshire Terrier. Maff er en livlig hunhund på 3 år, som vejer 33 kg. Hun har det normalt fint med at ligge foran pejsen hele dagen, men når hun er udenfor, så bliver hun meget legesyg. Hun er utrolig sød og meget menneskeglad, men hun kan, som de fleste andre større hunde, være lidt voldsom, når der leges. Det er derfor vigtigt for os, at hendes legekammerat er enten lige så stor som hende eller lidt større. Generelt har hun en tendens til at flirte med de lidt større hunde, så hvis din store han-Amstaff mangler en legekammerat, så hører vi gerne fra dig.

Vi hører gerne fra folk, som har haft Amstaff gennem en længere periode og som kan finde ud af at håndtere racen og behandle deres hund(e) med den respekt og kærlighed, som levende dyr fortjener. Det er en fordel, hvis du bor i nærheden af Århus, da vi bor i Sabro, som ligger nordvest for byen.

 

Hvis leg med Maff kunne være i din og din hunds interesse, så kontakt os endelig. Vi rejser en del, men du vil næsten altid kunne få fat på Jacobs assistent, Alessa, på +45 3029 4636. Ring og fortæl lidt om din hund, og så kan vi altid tage den derfra. :)

 

Mvh.

Jacob og Cecilie

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...