Hop til indhold

ulve- og hundeekspert seminaret med Julian Brossé


Gæst Capone
 Share

Recommended Posts

Gæst Capone

Weekendseminar med Julian Brossé

 

julianbrosse.jpgDen 18.-19. juni afholder ulve- og hundeekspert Julian Brossé seminar i Rødovre, hvor han vil dele ud af sin viden om ulve- og hundeadfærd samt hundesprog.

Om seminaret med Julian Brossé

 

Weekendseminaret afholdes i samarbejde med hundekurser.nu og det foregår d. 18.-19. juni, begge dage fra kl. 9:30-17:00.

Lørdag d. 18. juni:

Julian Brossé fokuserer på relationen mellem hund og menneske og ser nærmere på forskellige typer af hundeopdragelse og lederskab.

Julian forklarer, hvordan begreber som dominans, dominans aggression og mistolkninger af alfaulvens rolle i flokken har banet vejen for hårdere opdragelsesmetoder i de senere år, og han vil diskutere med deltagerne, hvordan denne tendens påvirker såvel hunde som hundeejere.

Baseret på sin erfaring med ulve og hunde vil Julian redegøre for alfaulvens rolle i flokken og komme med sit bud på, hvordan tillid og psykologi kan benyttes til at etablere et harmonisk og positivt forhold til vores hunde.

Søndag d. 19. juni:

Julian Brossé fortæller om adfærd og kommunikation set i forhold til mennesker, egen flok og fremmede artsfæller.

Forskning i ulvekommunikation har skabt en forståelse af hundenes adfærd i alvorlige situationer, og Julian kommer i den forbindelse ind på, hvilken indflydelse hundenes flokstruktur har på deres sociale liv. Derudover fortæller han om bl.a. ritualiseret aggression, afstandssøgende og afstandsmindskende signaler.

Information om tilmelding mv.

 

Seminaret vil foregå d. 18.-19. juni 2011 på Rødovregård, Kostald salen, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Prisen for seminaret er 950,00 kr. og inkluderer kaffe/the og kage. Derudover er det muligt at købe sodavand samt frokost.

Tilmeldingsfristen er fredag d. 29. april og der er et begrænset antal pladser til rådighed. Besøg http://www.hundekurser.nu for mere information og tilmelding.

Om Julian Brossé

 

Julian Brossé har en solid baggrund indenfor ulve-og hundeadfærd, læringspsykologi og hundetræning. Hans interesse for ulveadfærd startede for mere end 10 år siden, og har sidenhen udvidet sig til også at omfatte hunde.

Siden 2003 har Julian Brossé arbejdet med undervisning af hundeejere og træning af hunde, og han ejer og driver Nordsjællands Hundeadfærdsskole, der er beliggende i Hørsholm.

Julian Brossé er bl.a. inspireret af Runar Næss, som han i 2008 og 2009 socialiserede ulve sammen med i verdens nordligste dyrepark, Polar Zoo.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...