Hop til indhold

Ninjas første tur til odden


Hewlett
 Share

Recommended Posts

Så blev det endelig onsdag aften, og vi tog afsted til Sjællands Odde for at tilbringe de solrige dage i sommerhuset :hjerte:

 

Bilturen skulle selvfølgelig overståes først, men hun er bare blevet så dygtig til at slappe af og sove når vi kører bil - hun begyndte dog at røre lidt på sig da vi overskred den tid vi normalt plejer at køre bil, men da hun fandt ud af at vi altså ikke stoppede lige foreløbig vendte hun sig om og tog en lille lur på den anden side også.

 

Vi nåede frem og hun hoppede ud af bilen og stak snuden direkte i vejret - uuuuuuh duften af hav, fyrretræer, nyslået græs og SOL!

 

Hun inspicerede forsigtigt haven og holdt skarpt øje med os, mens vi pakkede alle vores ting ud af bilen.

 

Hun fortsatte sin inspektion inde i selve sommerhuset og virkede yderst tilfreds - her kunne hun da egentlig meget godt lide at være og kiggede bare på os med forventning lysende ud af øjnene og logrende hale. "Skal vi ikke ud i haven igen??"

 

Men URET!!! Det var altså farligt, nå! Også selvom vi tog det ned og lod hende snuse til det .. Det skulle der altså gøes af! Men ligeså snart hendes opmærksomhed blev afledt af noget andet spændende var det ligesom glemt ret hurtigt igen.

 

Den første nat fik vi dog ikke sovet særlig meget, for Ninja havde udnævnt sig selv som natsværmebekæmperen. Og der var psykomange inde i huset - dont know why? :vedikke:

 

Så vi vågnede konstant af hundepoter der farede over gulvet efterfulgt af en "Gap gap"- lyd når hendes kæber smækkede sammen.

Hun var helt elendig til af fange dem og det endte med at Casper måtte stå op med fluesmækkeren og tage livet af de værste af dem. Kan vi så få noget nattero! ... Det kunne vi så godt.

 

Ninja og haven blev hurtigt bedste venner, og hun nøøøøøød at ligge og lade solen varme hende rigtigt igennem. Hun var slet ikke til at flytte ind i skyggen.

 

Nå, men så gik turen til stranden, og vores mål var at få vores vandforskrækkede hund til at tage sig en frivillig svømmetur. Det lykkedes! (dog først efter at Casper selv havde været i vandet og "godkendt" det :roll:)

 

Hun blev heeelt vild da vi så kastede hendes legetøj ud i vandet.

Hun STRØG efter det og delte møsser ud til højre og venstre når vi roste hende for at tage det med ind på stranden igen. Hun var bare pavestolt, og midt i sin iver besluttede hun sig for at grave et kæmpe hul i sandet, og hun mente at hendes legetøj skulle ligge der IMENS hun gravede, så hver gang det blev skudt med katapultfart bagud, måtte hun hente det og smide det ned i sandhullet igen.

 

Vi var flade af grin, og med sand i hele hovedet stoppede hun op og kiggede forbavset på os, som om at der da SLET ikke var noget at grine af :lol:

 

Hun var bare så skøn og nem at have med på turen. Hun holdt sig så tæt til os at vi snildt kunne have hende løs på langt de fleste ture. Hun forstod lynhurtigt at vi ikke skulle ind i andres haver, og også at det var ok at naboerne larmede lidt med græsslåmaskinerne. Det var altså ikke noget man gøede af. Brumme-vrouffe lidt måske, men ikke gø. Ligeledes lærte hun også hurtigt at blive indenfor vores grund og ikke rende ud på grusvejen.

 

Vi mødte også de to sødeste gamle hunde som hun bare hilste ligeså forstigtigt på - og halerne stod på dem allesammen så vi næsten troede de kunne lette hvert et øjeblik.

 

Desværre skulle jeg på arbejde idag, og vi måtte tage hjem fredag aften. Hun sov igen hele vejen hjem i bilen.

 

Selvom det var en skøn tur for hende kunne man bare se at hun næsten nød at komme "hjem" til lejligheden og alt det velkendte. Og hun har stort set ikke lavet andet end at ligge og hvile sig hele dagen idag.

 

Men vi glæder os dog allerede til den næste tur til Sjællands Odde :banan:

 

Ps. Jeg ved at det er totalt uacceptabelt at vi ikke har nogen billeder fra turen.

 

Pps. Ninja ønsker sig et kamera i 1-års gave :slem:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...