Hop til indhold

taber meget pels og har skæl


Gæst Alenya
 Share

Recommended Posts

Gæst Alenya

hey..

grunden til jeg ledte efter et hundeforum er fordi jeg ville høre om der var nogen der kunne hjælpe..

min labrador har lige siden jeg fik hende haft problemer med huden.. i starten troede jeg at det var fordi hun var meget nervøs og psykisk ustabil ( det er det 5 hjem på de 3 år hun har levet, og tro mig, det er også det sidste hjem...! )

jeg fik en dyrlæge til at kigge på hende og fandt ud af at hun er meget følsom overfor mad. så nu får hun hundefoder der er til allergiske hunde. det har fungeret fint i over 1 år nu, men nu er hun så begyndt at fælde rigtig meget. vi støvsuger hver dag og skal ryste hendes tæppe flere gange. der er pels på vores sokker og vores tøj. hver gang hun kommer og vil snakke er der pels på tøjet.. da jeg så børstede hende i dag (er snart bange for hun bliver skaldet, der var over en håndfuld hår og ku ha børstet mere af) fandt jeg ud af hun også har skæld. jeg aner ikke hvad jeg mere kan give hende ud over maden til allergiske hunde, men al den pelstab gør os tosset.. håber der er nogen der kan hjælpe :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej.

Det er helt normalt at hunden fælder så meget og har skæl, og det du kan gøre er at være meget flittig med børsten, for nu mere energi du bruger på at børste alle de døde hår af nu før bliver i fri for hundehår i store mængder. Et bad med en god hunde shampo hvor der er olie i vil være godt, men husk endelig at få den skyllet godt så den ikke får eksem af sæberester. Alle hunde har naturlig fældning minst en gang om året, og de bliver så flotte når de har fået ny pels .

 

Hilsen Karen.

Link til indlæg
Del på andre sites

lige da jeg fik hende vidste jeg ikke hvad foder hun skulle have.. købte noget almindeligt foder fra bilka for havde fået af vide at hun var vant til det billige foder.. meeen, hun tabte meget pels og bed sig bagi hele tiden ved haleroden, så hun fik store sår rundt omkring. tilkaldte dyrlægen for at han kunne kigge på hende, og han kunne konstatere at det var maden der var skyld i det, så jeg begyndte at købe mad fra Olivers.dk til allergiske hunde.. det har hjulpet indtil her for nogle mdr siden, nu fælder hun rigtig meget igen, så meget at jeg snart er bange for hun bliver nøgen.. vi børster hende dagligt, og igår blev hun børstet 3 gange og hver gang kom der en stor klump hår ud af det.. vi kan støvsuge flere gange om dagen pga det store pelstab, og det er super ærgeligt, for så kan vi kun have hende nede i køkkenet, da det ellers bliver et kæmpe arbejde med vores store hus. heldigvis er det så godt vejr at hun kommer med udenfor :) jeg undrer mig bare over det store pelstab, for min venindes labrador fælder ikke nær så meget som hende.. ved det er forskelligt fra hund til hund, men syntes bare det er for voldsomt..

hun sagde jeg skulle tilføje madolie i hundens foder, men jeg vil ikk gøre noget hvis det er forkert??

Link til indlæg
Del på andre sites

Det lyder ikke helt almindeligt. Har du lagt mærke til om det forsvinder om vinteren?. Det kan være allergi overfor andre ting end foder, så jeg ville bestemt få lavet en allergitest på hende.

 

Tidselolie i maden kan ikke skade din hund, med mindre den er allergisk overfor tidsler :roll:

 

det er først kommet her den sidste mdr tid, så det er ikk noget der har været meget længe, men det har været der længe nok til at det irriterer os :) vi gør ikk andet end at støvsuge, samle og børste hende.. Men jeg prøver lige det der tidselolie.. :) hvis det ikke hjælper kontakter jeg dyrlægen til en allergi test.. det er pengene værd hvis han ikke ved hvad det er der er skyld i det :D

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst love my dogs

Hej

 

Vi har selv haft det samme problem med ekstrem fældning...

 

Vi er begyndt at give vores hunde noget foder der hedder Acana med laks og kartofler.. Og det har bare hjulpet.. Pelsen er blevet blød og den skinner.. Så vi er glade for det byt vi har gjort.

 

Med venlig hilsen

 

Mia

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 year later...
Gæst Fætter Filino

Hej alle, jeg vil starte med at sige, at i skal være forsigtige med at prøve jer for meget frem med hundefoder og diverse tilsætninger, hvis jeres hunde lopper sig, fælder meget, lugter, skæller osv.

 

Har en hund på 4 år nu, han har hafte allergi hele livet, troede i hverfald min egen dyrlæge, men egen dyrlæge har ikke haft nok viden om allergi og nu er hans lidelser blevet kroniske.

 

Det jeg bare vil henvise til er en specialist på området. Han hedder Flemming Kristensen og holder til i Bagsværd og jeg vil, efter jeg har været derude med min hund, ALDRIG nogensinde tøve med at tage ud til ham igen.

 

Min hund har det stadig skidt, men Flemming ved simpelthen hvad han taler om og han har sagt, at han ville ønske, vi var kommet ud til ham med det samme vi så symptomerne.

 

Jeg kendte ham bare ikke og vores dyrlæge nævnte intet om ham.

 

Så til alle jer der vil jeres hunde det bedste, og det vil vi alle jo;) et godt råd, brug de penge det koster i første omgang, for ellers kommer til til at koste i den sidste ende og ikke kun økonomisk....

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...