Hop til indhold

Hundehvalpen Akito søger legekammerater i Kbh. og omegn…


Gæst Søren & Trine
 Share

Recommended Posts

Gæst Søren & Trine

Akito er født den 30/5-2011 (dvs. i dag den 22/8 er han 12 uger gammel) og er en langhåret Collie. Vi søger legekammerater på ca. samme alder, race er ikke så væsentlig. Da han er forsigtig af sig som kun en collie kan være, vil han sikkert også kunne lege fint med yngre hvalpe og mindre racer. Hvalpe der er meget vilde og ivrige er han ikke så god til endnu, men det skal nok komme når han bliver lidt ældre.

 

Akito er en sød og rar Collie-hvalp, men da han var ene hvalp i sit "kuld" vil han have rigtig godt af at lege med nogle andre hvalpe. Han er som sagt lidt forsigtig, men han vil rigtig gerne lege og vi er fornuftige hundeejere der både forstår at hvalpe skal lege sammen så de ALLE hygger sig (begge bliver tumlet lige meget) og at hunde er hunde og opfører sig og siger fra som hunde nu engang gør.

Akito har vi hentet hos en god opdrætter i Sønderjylland, han er rask og med en god psyke, har stamtavle, er dyrlægetjekket og har fået vaccinationer og ormekure, samt går til hvalpetræning hos Julian Brossé/ Nordsjællands Hundeadfærdsskole en gang om ugen.

 

Vi har bil og kører gerne langt for at give ham gode oplevelser, vi kan lege stort set på alle dage og tidspunkter. Vi bor i 'pipfugle'kvarteret i Kbh. NV. (2400) og har stor gård og lejlighed hvori man kan boltre sig i al slags vejr. Vi har varevogn med 3 sæder og stort dobbelthundebur til to stk. velvoksne collier, og skulle det være henter og bringer vi gerne hvalpe-venner og 'forældre' både til NV og ud på eventyr i det fri.

 

Det kunne være rigtig rart at finde et par legekammerater som Akito (og vi) kan pjatte med en gang om ugen eller lign., gerne i det næste mange år, men mindre kan også gøre det.

 

Hilsen Søren, Trine & Akito.

Link til indlæg
Del på andre sites

hej søren og trine

kela er vores lille nye prutfis en labrador / golden tæve der er 8 uger idag . vi bor oppe ved grundtvigss kirken og vil hellere end gerne have en ny bedste ven til vores kela.

interesseret kan du sende dit nummer

mange varme hilsner kela camilla og dennis .

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...