Hop til indhold

Hundetræf og skue, Sort Spids, v. Vikingemuseet Ladby


asm
 Share

Recommended Posts

Dette års træf og skue i Klubben for Sort Spids holder vi søn. d. 4. september ved Vikingemuseet Ladby, hvor vi nedlagt i høvdingeskibet finder skulpturer af den sorte spids, som er en af vikingehundetyperne. Der vil dagen igennem være dejlige aktiviteter for vores medlemmer og hunde. Vi er fra klubbens side meget taknemmelige over det samarbejde, som vi har med Vikingemuseet.

Vi har siden begyndelsen af 1990’erne udført et seriøst rekonstruktions- og avlsarbejde med Sort Spids. Udover at være en glad familiehund er den Sorte Spids en lærenem brugshund.

Vi starter dagen med indvielsen af klubbens nye fane, som vi har modtaget fra Danmarks-Samfundet. Derefter vil der være kuldfremvisning, hvor sidste års hvalpe vil blive vist frem sammen med deres forældre, så vi kan følge racens udvikling. De fremmødte vil få mulighed for ringtræning med deres hunde før vores skue, hvor der vil blive præmier og pokaler til de mest racetypiske hunde. Der bliver rundvisning i løbet af dagen, hvor der vil være fokus på hundenes historie.

Vi har shop4dogs med på pladsen med en salgsvogn, og hundemassør Chris Sassenberg Nilsson vil have en stand, hvor vi bl.a. kan få svar på spørgsmål om hundens helbred.

Klubben vil også være til stede med en hyggelig aktivitetsbod for hundene samt sælge tombolalodder på træfdagen for at skaffe midler til klubbens fortsatte arbejde.

Interesserede er velkomne, og der er gratis adgang til træfpladsen uden for Vikingemuseet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...