Hop til indhold

Socialisering fra vores allesammens dejlige Molly


Gæst Limo
 Share

Recommended Posts

Jeg har lyst til at fortælle lidt om Molly. Molly er en stor brun tæve på 52 kg - hun er en blandingshund på 2 år. Hun bor sammen med den sorte Trille på 7 år.

 

Vi har et stort græsareal "marken" hvor hundene får lov at gå løst. De er nogen gange helt op til 8 stykker som hygger sammen. Molly har påtaget sig rollen som "opdrager" på alle hvalpene hun møder :5up:Og er den der holder ro og orden på sagerne. Jeg elsker at observere de ting hun lære min Kiki - Molly er fantastisk!

 

Her er lige et billede af alle tre :hjerte:

 

DSCN0283.jpg

 

 

Molly har taget sig af flere hvalpe - Sophie, Basse, Hubert og mange flere.

 

Vores første møde med Molly, der legede hun med Kiki og når det blev for meget så lagde Molly sin store pote på ryggen af Kiki.

Næste gang de mødtes, tissede Kiki af glæde da hun så hende :lun: Der var flere hunde tilstede og der kom en ældre lille smågnaven hundebasse som snerrede af Kiki - og vups så stod Molly ved ham og sagde et højt VUF (vær lige god ved hvalpen). Kiki blev lidt ældre og lavede pinkebevægelser på Molly, når Molly havde ladet Kiki vinde en brydekamp :klap: VUF siger Molly så - (det gør man ikke Kiki)

 

Når de går sammen så har Molly og Trille, som elsker at grave efter mus, vist Kiki hvordan man gør - men hvis Kiki har hovedet i Mollys gravehul - VUF (det er mit).

Senest har Molly så alligevel tænkt at nu er hun så stor så hun skal lære at jage... Efter de alle havde gravet i huller, havde Molly så fundet og dræbt en markmus, den valgt hun så at dele med Kiki - hun gav Kiki hovedet af musen:roll:

 

Molly er meget glad for sin menneskefar og ham deler hun ikke med nogen, så når Kiki går til ham så stiller Molly sig helt op ad hans ben så Kiki må blive foran Molly. Det gør Kiki så også nu, hvis hun er tæt på og andre hunde kommer og hilser på mig.

 

Så en stor tak til Molly, som har hunde opdraget Kiki så Kiki i dag forstår hundesprog. Når Kiki leger med små hunde enten i størrelse eller i alder så får de lov at kravle rundt på hende, hun stiller sig over de små hunde hvis der kommer store hunde løbende hen, for at "beskytte" de små :-D Kiki respekterer et VUF fra en hund som ikke gider lege og de andre hunde som Molly har haft kontakt med som hvalpe er fuldstændige ligeså gode.

 

Molly we love you :hjerte::hjerte::hjerte:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...