Hop til indhold

Sød lille tæve søger muligvis et nyt hjem.


Gæst viba
 Share

Recommended Posts

Silje, en nydelig lille tæve på ca 3 år, leder muligvis efter et nyt hjem. Hun er en puddelblanding på ca 4,5 kg. Billeder kan sees på min profil.

 

Vi fik hende da hun var to år gammel, og hun har nok ikke haft et helt nemt liv inden det. Vi har efter 6 måneders intensiv trening, ikke klaret at lære hende at være alene hjemme, og vi føler at hun måske ville ha det bedre hos en ejer der havde mer tid og energi til at træne hende, en der måske arbejder hjemmefra, eller har mulighed for at tage Silje med på arbejdet.

 

Hvis vi giver hende væk, skal det være til en person der har lang erfaring med hunde, helst med hjemme-alene trening, og som ikke har skole eller arbejde der gør at Silje skal være alene hjemme overhodet, inden hun er trenet op til det.

 

Vi leder med andre ord efter en ildsjæl, en der vil give hende alt hvad hun trenger, og endda lidt til, en som har tid til at træne og stimulere hende hver eneste dag, i tillæg til almindelig motion, pelspleje osv (hun er puddelblanding, så hendes pels skal redes grundigt hver eneste dag!).

 

Udover hjemme-alene problemene er hun den dejligste lille hund. Hun er meget kontaktsøgende, og elsker opmerksomhed og kærlighed. Hun er nem at have med nye steder, og falder hurtig til ro hvor som helst, så lenge en person hun stoler på er i nærheden. Hun er lydig, og lærevillig, går pent både i snor og uden, og kommer alltid når man kalder på hende. Hun er ok med børn og andre hunde, men er måske lidt bange og usikker, så hun ville måske have det bedst i et hjem uden altfor små børn eller andre hunde.

 

Hvis dette er af interesse, eller du kender en person som beskrevet ovenfor, tag gerne kontakt med os.

 

Kærlig hilsen,

Vibeke, Lone og lille Silje.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...