Hop til indhold

Hundetræf/leg i eller nær Odense


Gæst Silla
 Share

Recommended Posts

Gæst Silla

Hej

Har en sød lille yorkshire terrier tæve på 2 år, som har brug for at blive socialiseret lidt. Ville være rigtig godt om der findes en slags hundetræf for lidt mindre hunde...har desværre ikke endnu haft heldet med at finde nogle legekammerater til hende eller træf for småhunde nær Odense, så håber det kan lykkedes på disse sider ;-)

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...
Gæst GitteS

Hej. Vi bor i Odense og har en rolig ruhåret Gravhund Sigurd på 2 1/2 år. Vi bor mellem stadion og rugårdsvej og i er hjertelig velkommen til leg i vores have. Som er fuldstændig hegnet ind. Sigurd elsker at lege og er ikke voldsom.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Silla

Hej og tak for henvendelsen. Det lyder rigtig godt. Hun har over en weekend haft mulighed for at lege med en anden hund ( også en tæve ) men desværre uden den store succes - måske fordi den anden var ret ivrig... måske fordi hun var en tæve - ?? Der skal selvfølgelig også være en god kemi blandt hunde for at danne grundlag for god leg. Når vi går tur virker hun umiddelbart mest interesseret i hanhundene...forståeligt nok :-) Så måske de to kunne være noget for hinanden. Så vi vil meget gerne komme og besøge jer. Vi er lige startet på ferie så kan også i hverdagene hvis det altså passer ind i jeres kalender.

 

Mange hilsner Pia - Solskinsvej i Sanderum. C:%5CUsers%5CPia%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image002.jpgC:%5CUsers%5CPia%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_image002.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst GitteS

Hej. Undskyld det sene svar - havde helt glemt at tjekke siden igen. Vi har desværre ikke ferie endnu - men kan ses i weekender og om aftenen. Helst i tørvejr. Du får lige mit mobil nr så kan vi snakkes ved der. 61208931

Gitte

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...