Hop til indhold

Hjælp til Chihuahua


Gæst StephanieP
 Share

Recommended Posts

Gæst StephanieP

Hej

 

Vi har 3 små chihuahua hunde, men vi har desværre et problem med dem.

 

- Vi har Thino på lidt over 2 år. Vi har haft ham fra han var 12 uger gammel. Da vi fik Thino havde vi en blandingstæve, og de to fungerede ikke godt sammen. De "hidsede" sig op på hinanden, og det endte tit i, at de sprang på hinanden, og bed sig fast. Det gik hårdest ud over Thino, fordi han var den lille. Thino fungerer rigtig godt med mennesker og børn. Han elsker at blive kælet for, selvom det er af folk han aldrig har set før. Han fungerer godt med vores hunde, og hunde han er vant til. Han knurrer lidt, når han har kødben, men kun hvis de andre kommer lidt for tæt på. Det jeg gerne vil have hjælp til er, at når vi går tur med ham, og han møder hunde, gør han voldsomt. Han trækker i linen og viser tænder, og ligner en der vil gå til angreb på den anden hund. Er der nogle gode råd til, hvordan vi kan afhjælpe dette?

 

- Vi har Karla på 2 1/2 år, som vi har haft siden hun var 1 1/2. Karla er en smule sky, og bryder sig ikke om at fremmede rører ved hende. Hun har brugt lang tid på at få tillid til os, og er stadig i visse situationer utryg. Når vi går med Karla, reagerer hun ikke på andre hunde, kun hvis Thino begynder at gø meget voldsomt ad hundene. Det vi gerne vil forsøge at træne hende i er, at fremmede mennesker kan komme tættere på hende. Hun knurrer, hvis folk hun ikke kender forsøger at røre ved hende. Er der noget vi kan gøre for at afhjælpe dette?

 

- Vi har Dexter på ca. 15 uger. Han er lige begyndt at gø en lille smule, når han ser andre hunde, og vi vil gerne have gjort noget ved det, inden det bliver værre. Hvordan gør vi det bedst?

 

På forhånd tak.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...