Hop til indhold

hvordan man kombinerer hvalp og arbejde?


Gæst mab
 Share

Recommended Posts

Hej

 

Jeg ønsker at anskaffe mig en tjekkisk rottehund, dog vil jeg lige forhøre mig ad.

 

Jeg tænker, at jeg tager fri de første tre uger for at gøre hunden tryg, socialisere den og lægge grundstene for hundetræning samt renlighed. Det er så efter de tre uger jeg har bekymringer til hvor man begynder at arbejde igen. Er der evt nogle gode råd til hvordan andre har båret sig ad med at kombinere hvalp og arbejde efter de første par uger?

 

på forhånd tak

Link til indlæg
Del på andre sites

Jeg fik en rottehund sidste år.

 

Fik hende på et rigtig dårligt tidspunkt, da der var tre uger til jeg fik ferie.

Hun var nødt til at blive passet hos min mor og hos min svigermor hver dag indtil jeg fik ferie.

 

Da jeg fik ferie øvede jeg med hende med at være alene hvor jeg bare lige gik uden for døren og så ind igen, og det satte jeg stille og roligt op.

 

Da hun helst ville/vil klistre op af mig hele tiden, så endte jeg med, at jeg forbød hende adgang til badeværelset. Ellers lå hun derude og peb mens jeg var i bad. Det kunne jeg da bare slet ikke ha'.

 

Første dag hun havde været alene kom jeg hjem til en hund der peb og hylede, JEg fik bare så ondt i min mave, for frygtede at hun havde stået sådan hele dagen.

Spurgte mine naboer, men de havde ikke hørt hende, så dagen efter satte jeg min bil et andet sted og gik hen til min lejlighed, og der var ikke en lyd og høre.

 

Til at starte med havde hun fri adgang til stue, køkken og gang, men hun kunne da slet ikke administrere al den plads, så nu er hun lukket ude i min gang hvor jeg har tændt lyset og lagt legetøj til hende.

 

Gitte

Link til indlæg
Del på andre sites

Hvad har du gjort efter ferien? Jeg tænker bare at det er voldsomt for en hvalp der måske kun er 11-12 uger at skulle være alene hjemme, når man nu skal begynde på arbejde. Selvfølgelig skal der være en blød overgang fra at være sammen med den hele tiden til at den er alene. Har du et 8-16 arbejde eller et hvor du er mere hjemme? Man bliver jo også nød til at skulle arbejde, men vil så nødig have at den bliver ulykkelig over at skulle være alene i flere timer om dagen samt der jo så heller ikke er mulighed for at lufte den efter at have spist, leget eller sovet.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...