Hop til indhold

Gæst pvj
 Share

Recommended Posts

Hej med jer..

 

Med tungt sind har vi bestemt os for at vi bliver nød til at omplacere én af vores hunde.

 

For 1½ år siden hentede vi endnu en hund på internat ( begge er internat hunde ). Den gamle var slemt skadet mentalt men hende fik vi rettet og hun er den perfekte familiehund, dog aldrig socialiseret så hun forstod ikke at lege med andre hunde.

Derfor hentede vi en hund mere og der har på den front været en 100% success, der er dagligt potekampe og trække i tov.

 

Malli er en 2½ år gammel 25kg tæve blanding af labrador / engelsk springer spaniel ( spingador eller labradinger som nogen siger :roll: ), hun er harmonisk bygget og ligner mest labrador, bare længere i alting ( ører, snude, ryg ) - utrolig smuk.

Hun blev afleveret for at være destruktiv, - hun ødelagde når hun var alene ja, men destruktiv vil jeg ikke kalde det. Det har vi fået rettet og hun kan fint være alene, blot man ikke lader noget stå der dufter godt for så skal det spises.

Hun er trænet en del og er utrolig lærenem og meget lærevillig, samt ikke mindst mild og blød af sind. Ud over dette er hun så utrolig kærlig og kontakt søgende at jeg aldrig har oplevet lignende, hun elsker at putte snuden dybt ind i "din trøje" og "kurrer / fløjter" sagte mens hun gør det. Når man kommer hjem fra arbejde er det bedste hun ved at få lov til at lægge snuden ind under "din" hage og bare nyde at du er hjemme.

Hun er rolig i hjemmet, dog vagtsom.

Hun kan med katte og børn.

 

Alt det gode kommer dog sjældent uden et minus. Malli er i en meget tidlig alder blevet angrebet af en lille ældre aggressiv hund, og kan på ingen måde lide små hunde, specielt hvide som DS gårdhund eller terrier ( de skal "spises" ). Jeg har de seneste 6 måneder gået til adfærdstræning med hende og det er bevist at hun kan rettes selvom der er noget arbejde endnu. Almindelig lydighed og deciplin træning har en utrolig god virkning på hende og jeg har set at desto mere hun får af dette, desto større selvtillid og dermed hviler mere i sig selv.

 

Denne sidste del var en ubekendt med hende, og jeg har givet det så meget tid og fokus at familien og min gamle hund har lidt meget under det. Jeg kan ikke blive ved med at fordele tiden på den måde, så derfor søges en omplaceringsfamilie / person der kan lide at arbejde med hunde og som er parat til at få den mest trofaste ven nogen kan ønske sig.

 

Hun er en hund man ikke kan lade være med at elske og holde af, og hun fortjener at blive hjulpet det sidste "lille" stykke vej og få en ny ejer der får hende i mål og hvor hun kan blive. Jeg vil helst undgå at sætte hende tilbag på internat, og de har på internatet også ment at det er bedst at jeg selv forsøger først at finde nogen.

 

Håber at i kan hjælpe herinde, men selvom jeg gerne vil finde et sted til hende hurtigst muligt forbeholder jeg mig retten til at afslå hvis du/i ikke matcher - selvom jeg næppe tror folk herinde ikke har sat sig ind i de forskellige hundes karakteristika.

 

Glæder mig til at se om der er et godt sted til Malli.

 

Kontakt : 29264699

 

Malli_small.jpg

 

malli2.jpg

 

malli1.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...