Hop til indhold

Ulvehund, Hundeulv eller Hulehund...


Agnete87
 Share

Recommended Posts

Vi er næppe i tvivl om at hunde og mennesker sammen går mange år tilbage, men hvordan og hvorfor diskuteres stadig flittigt..

 

Så da jeg sad i en sen nattetime og læste om den hvide abegudeby på NG's hjemmeside, forvilede jeg mig ind på en anden artikel der slet ikke havde noget med hverken aber eller guder at gøre:mrgreen: Det går ganske enkelt ud på at mennesker og hunde samarbejdede for at kunne nedlægge større dyr og jage mere sikkert, win win for begge arter. Men det der gør det lidt behåret er at disse ulvehunde, ikke er ulve og de er ikke hunde men en mellemting, altså evolution in the making. Så der er stor sandsynlighed for at hundene tæmmede sig selv, og vinkede farvel til ulven for at sætte sig til bords sammen med mennesket og jage sammen med dem. Og mennesket fandt en jagtfælle og beskytter (det vrimlede jo med kæmpe rovdyr på den tid) og knyttede mere og mere bånd med disse "ulvehunde". Dette er kun teori endnu, og har vedlagt 2 links her nedenfor som omhandler dette (læg mærke til at disse "ulvehunde" er en art for sig selv, hverken ulv eller hund):

 

http://news.nationalgeographic.com/news/2015/03/150304-neanderthal-shipman-predmosti-wolf-dog-lionfish-jagger-pogo-ngbooktalk/

http://phys.org/news/2014-05-domestication-dogs-mammoth-sites-success.html

 

Så springer vi en 20.000 år frem i tiden ca. for at kigge på båndet mellem hund og menneske igen. Og der er der sket det at ikke nok med at hunden har fået en så stor spirituel indflydelse at man ofrer dem, men man også begraver dem sammen med deres herrer (evt. ofring igen) samt vedlægger smykker og andre ting i gravstederne til hundenes åndelige liv i det hindsides. Disse fund er lokaliseret mest i det østlige Sebirien, nær floder der var gode fødekilder (bemærk her også hvad artiklen beskriver om hundenes kost) for mennesket. Kan ikke lade være med at tænke på om de hunde også sov i sengen eller om de overtog verdens herredømmet hvis de gjorde det..:blink:

 

http://news.discovery.com/animals/pets/prehistoric-dog-lovers-profiled-130521.htm

 

Og så skulle man tro at det hele er fryd og gammen, med at hunden passer på os og vores ting og jord. Men næ nej vor tid hunde skal bare bolle rundt med ulve i et stort gangbang. Det var ellers så fint og nobelt i så mange år, og så sker det her: http://phys.org/news/2014-04-wolves-door-wolf-dog-hybridization-caucasus.html#inlRlv :mrgreen:

 

 

Jeg ved godt det er lidt langhåret, men da jeg ikke læser modeblogs må jeg læse noget andet...:genert:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...