Hop til indhold

Agnete87

Members
 • Antal indlæg

  6.913
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

134 Excellent

Om Agnete87

 • Rang
  Guddommelig
 • Fødselsdag 18-12-1987

Personal Information

 • Lokation
  Vanløse
 • Interesser
  Mine mange dyr, læse, min pc, maler lidt om sommeren...
 • Hundenavn
  Emma - 11/10-98

  Saga - 24/5-10
 • Køn
  Kvinde
 1. Hold da op, det kommer jo til at lyde som raketvidenskab at holde hund som nogle beskriver det... og jeg er af den overbevisning at trådstarter ikke lige går ud og køber en hund som noget af det første når han flytter hjemmefra. Men overvejer det, siden han faktisk spørger til råds herinde.. Nå men her er mine 5 potter pis om det: Før det første skal boligen være i hus, og vel og mærke et sted man gerne må holde hund, og de er af bitter erfaring ikke noget man lige støver op. Så er der studiet, hvor meget tid kommer det til at tage fra en, er der meget gruppearbejde og alt det der. Kan økonomien klare det. Der er mange spørgsmål der skal besvares og stilles til sig selv i den sag... Så mit råd til dig vil nok være, vent. Vent til at du er igang med studie og er i en bolig (hvor det er tilladt at have dyr), og sæt dig så ned og lav en liste både over hvad du laver i løbet af en uge og for og imod at få en hund. I mellemtiden kan du så tilbyde at være hundepasser for for folk, når de har behov for det. Så kan du både finde ud af om allergien stadig er der, og om det er noget du ville kunne se dig selv leve med. Og der er ingen der siger at du skal have en hvalp, der er mange voksne og ældre hunde derude der søger et nyt hjem.. Det er kun så besværligt at have hund, som man gør det til..:blink:
 2. Man skal ikke drikke kaffe mens man læser den der æhh "artikel" eller hvad det er...
 3. Agnete87

  Orijen tundra.

  Nope det gør det ikke, en hel gris eller ko er der mange der spiser (både mennesker og dyr) men der er ikke så mange igen der æder røven på en gris eller en ko... Nogle af foderproducenterne får også især deres fisk fra en producent som de så er afhængige af.. (og hvis der går noget galt med fiskene så sættes foderproduktionen i stå, fordi der ikke er fisk til at lave det)
 4. Konceptet er at de kan tjene flere penge...
 5. Husker tydeligt den der stod og "sov" ved en roefoderplads til krondyr... Mener det var en af de første billeder af ulven på dansk jord, men ikke det mest heldige billede...
 6. De er der ude tidligt om morgen og skrider så hen af formiddagen... Nogle gang er de der slet ikke, lortedyr.. Vi så også kun det lokale havørne par ved mine forældres sommerhus (deres rede er et par kilometer fra huset) et par gange. En morgen (ca halv 7) var hunnen helt nede og kigge på marken overfor huset, og en af ungerne fløj langs stranden mens vi pakkede båd sammen.. Dog er den røde glente der også er der blevet nærmest halvtam, var ved at blive pandet ned af den da jeg cyklede med en bakke æg fra den lokale gård, det var ret syret..
 7. Det har et ret tæt samarbejde med bla. den tyske naturstyrelse omkring netop ulven. Tyskerne "overvåger" nogle af deres familier, bla. med GPS sender så de kan få et overblik over hvor de går hen.. Og det kan godt være at DK er et lille land, men hvis de vil gemme sig så kan de altså godt. Der er knap 400 havørne i landet (80 ynglede i år) og det er ikke lige en fugl man ser hver dag (glem lige egå ørnene 2 min, for de er mærkelige ) og det er immervæk en pænt stor lørdagskylling med et vingefang på over 2 m, men de kan findes hvis man ved hvor man skal lede, men de er ikke glade for menesker... Med ulvens lugte og høresans, så er den ret god til at lave en Houdini når den vil...
 8. Seføli er det da det, hvem siger andet...
 9. Lige til det med klokkeværket, så forsvinder det ikke helt, men skrumper ind og bliver inaktivt. Vilde kaniner gør det samme i vinterperioden, faktisk ret smart... Med mindre der ikke er fundet arvæv omkring det, for så er den født uden...:hmm:
 10. Har du noget kildehenvisning på dette??... Men der er nok en privat holder der mangler en sjakal et sted, med henblik på det manglende klokkeværk på den.. Og jeg kan informere om at det er ret let at få eksotiske (både lovlige og gråzonedyr) dyr, hvis man gerne vil have fat i dem. De fleste holdere af dem har heldigvis godt styr på dem, og holder dem pænt (har selv set et par stykkers dyrehold). Og kan informere om at en ørkenræv er på den anden side af 20.000 kr her i landet, så sådan en lader man ikke lige stikke af når man først har en..:blink:
 11. Men sødeste Tonki, det er jo kun godt at folk kan se at du falder ind i mængden....
 12. Nu får du ikke tøjet og legetøjet produceret hos fattige indiske børn og kinesere der er på selvmordets rand vel Siri..
 13. Det ville nok komme op på dyrlægepriser ja.. Men på den anden side ville man også skulle kunne forlange et meget højt undervisnings niveau...
 14. Hahahahaha og der er lyserøde elefanter på månen... (og tror ikke der er alternativer til tylskørter, andet end farven)
 15. Arh come on Anne, du har set mig live og det må du da give mig ret i ikke ligefrem er den kønneste knallert på havnen (hvis jeg overhovedet er i knallertkategorien)... Uanset hvor meget makeup man klasker på smatsoen her.. Bæltetakser er mega praktiske, totalt pædagog mode....
×
×
 • Tilføj...