Hop til indhold

Kursus i Stoholm - øg hundens initiativ og selvværd


 Share

Recommended Posts

Øg hundens initiativ og selvværd

Via din træning og dagligdag med hunden skaber du hunden og former dens sind og væsen. Lørdag den 21. november fra kl 10 til 13.00 kan du lære, hvordan du via din træning, kropssprog, stemmebrug og simple redskaber til brug i dagligdagen med hunden kan øge hundens præstationer og arbejdsglæde ved at øge dens eget-initiativ, evne til at tænke selv og dens selvværd. Eksamineret adfærdsrådgiver Helle Lenschow fortæller om, hvordan hunde lærer, og du får konkrete redskaber med hjem, som du kan integrere i arbejdet med din egen hund uanset niveau og disciplin. Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med. Familiehunden kan også have glæde af redskaberne, som er simple og lette at anvende for alle ejere. Dine signaler og måden du omgås hunden vil også blive behandlet. Den nyeste forskning viser, at der føres meget mere fra ejer via snoren til hunden end hidtil antaget.

 

Efter en times teori går vi i gang med hundene og arbejder med redskaberne der. Udover din egen hund vil du have mulighed for at se de andre arbejde med deres problemstillinger og udfordringer, da ikke to hunde er helt ens. Du skal derfor påregne, at du ind imellem observere også. Da alle skal kunne deltage og arrangøreren har valgt en målgruppe, der hedder "alle", er niveauet tilpasset, så vi starter fra bunden.

 

 

Foredraget varer 3 timer inklusiv en kortere pause midtvejs, og alle med interesse for hund uanset niveau er velkommen. Foredraget holdes ved mindst otte tilmeldte, og deltagerprisen er 120 kroner per person uden hund og 180 kroner med hund. Der er plads til otte deltagere med hund, og det sker efter først til mølle. Deltagere med hund skal med bringe en opvaskebalje eller skammel, som hunden kan stå på med forbenenes vægt samt små bløde godbidder – og gerne mange og lækre godbidder, da vi arbejder i et fremmed miljø for nogle af hundenes vedkommende. Medbring også to stykker legetøj, som hunden kan ruske i.

 

Det sker i Søndergade 56, 7850 Stoholm ved Viborg, og du skal tilmelde dig hos Kadia Nielsen på 60 18 21 24. Betalinger via mobilepay eller bank overførsel på reg nr 7835 konto nr 0001601964 umiddelbart lige efter tilmeldingen. Sidste frist for tilmelding er den 17. november.

 

 

selværd.jpg

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...