Hop til indhold

Jeg har brug for jeres erfaringer med loppemidler


Simon
 Share

Recommended Posts

Kære hundeejere

Jeg håber det er ok jeg beder om jeres hjælp herinde, til min hjemmeside om loppemidler. Jeg ved ikke helt om "lopper", går under sygdom, men det var den kategori der vist kom nærmest.

Som både katte- og hundeejer, ved jeg hvor træls det er med lopper, og hvor svært det er at blive rigtig fri for dem. Jeg har derfor lavet hjemmesiden loppekur.dk, som på sigt gerne skal blive en god og informativ online forbrugerguide om loppemidler. Her vil jeg, blandt andet, prøve at samle kæledyr ejeres erfaringer med loppemidler. Der findes i øjeblikket, så vidt jeg ved, ingen steder hvor man kan se, om andre har haft gode eller dårlige erfaringer med et loppemiddel. Jeg ved til gengæld, at der er mange der synes, at der er rigtig mange produkter på markedet og der går mange rygter om hvad der virker og hvad der ikke gør. Jeg tror, at en af de de eneste måde at finde ud af hvad der virker for forbrugeren, er ved at spørge kæledyrs-ejerne selv, så det prøver jeg nu!

Det vil derfor være en meget stor hjælp, hvis der er nogen der har lyst til at medvirke, ved at gå til siden loppekur.dk, navigere til siden med brugerundersøgelser for oven og dele jeres erfaringer. Jeg må ikke linke direkte da jeg er ny på hundeforum, så jeg håber i kan finde frem til det.

Kom også meget gerne med idéer, kritik og feedback til siden.

På forhånd tak

Mvh Simon

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...