Hop til indhold

legekammerat og selskab søges


Schmidt
 Share

Recommended Posts

Vi er en familie der i forvejen har en rottwieler. Det er en tæve på 1,5 år. Hun er rigtig sød og omgængelig, går godt med alle andre hunde, er i det hele taget en god hund. Hun kunne dog godt tænke sig en god legekammerat og ven. Det vi søger er en mindre hund (str. ca. jack russel terrier eller deromkring) den må godt være 2-3 år eller derover. Skal selvfølgelig være renlig og alm. opdraget. samt hvis det er en han skal han være kastreret, og hvis det er en tæve skal den være steriliseret .

Skal kunne være alene hjemme (altså uden mennesker med med vores nuværende hund mens vi er på arbejde) Den vil få en godt hunde liv, med ture i skov , strand og hundeskov. Og en familie der er glade for hunde. Hvis du sidder derude og har en hund du desværre må af med, kunne denne mulighed måske være noget for dig. Hvis vi finder en passende hund, synes vi helt bestemt at den skal have en prøveperiode hos os for at være sikker på at alt fungerer for alle parter.

Vores nuværende hund passer dyrlæge besøg m.m. Den vi leder efter behøver ikke være en racehund. Vi tænker ikke at vi vil bruge en masse penge på at købe en, men til gengæld ved at vi vil give en hund en godt, trygt og stabilt hjem, med egen have og tæt ved park.

 

Vh.

Link til indlæg
Del på andre sites

Hej Schmidt

 

Hvor fastlagte er I på at det skal være en mindre hund?

Vi har en fantastisk sød, kærlig, tålmodig, legesyg Dobertæve på 3 år, som vi desværre ikke kan have mere, da vi skal skilles.

Hun elsker andre hunde store som små og er meget glad for alle mennesker - både kendte og fremmede. Med børn er hun utrolig tålmodig, vores børn på 6 og 10 tumler med hende dagligt.

Hun er steriliseret og har alle papirer og vacciner i orden.

 

Jeg fortæller gerne mere, hvis det har interesse.

 

Vh.

Linda

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...