Hop til indhold

USTYRLIG HVALP


Theo
 Share

Recommended Posts

Hej

Vi har som nogle af jer måske har set, fået en lagotto hvalp, og har haft ham i 5 uger.

MEN han er begyndt ikke at ville falde til ro, vi aktivere ham, med snuseopgaver, gåture, socialisering, leg og andre foder opgaver (dog ikke dem alle på en dag, en normal dag vil nok være, 3  lange gåture morgen middag og aften, snuseopgaver, leg og nogle dage om ugen socialisering).

Vores problem er at han bliver ustyrlig, når vi spiser, hvis vi sidder i stuen og ser fjernsyn eller næsten alle andre tidspunkter hvor at han ikke for opmærksomhed. Vi plejede at finde et tyggeben frem, med noget guf på, som han skulle slikke af, men det er han begyndt at synes er kedeligt, altså han går hen til det og slikker 5 gange og laver ballade igen. 

Han hopper op af sofaen, som han ved at han ikke må, og klapper tænder af os, bider hårdt ud efter os, gøer af os og hopper op i sofaen en gang imellem.

Vi ved ikke hvad vi skal gøre da vi føler vi gør det meget rigtig angående ham, jeg har læst at de kan blive urolige hvis de bliver overstimuleret, men hvis vi ikke gør de her ting med ham er han endnu værre til at finde på ting fordi han keder sig.

 

Jeg håber i kan hjælpe :) 

Link til indlæg
Del på andre sites

Mit bedste bud er at han ganske enkelt skal have hjælp til at falde til ro, et stort bur eller en lille hvalpegård hvor han "puttes" med nogen ting han må lege med, og så det ben :) 

så når familien er i ro så tumler han selv / falder til ro (min opfattelse er at de ret hurtig finder ro) :) 

så længe han ellers både er fysisk og mentalt træt, måske han er lidt overstimuleret - det jo meget forskelligt fra individ til individ, så hjælper det at få hjælp til ro, prøv evt at køre en uge med lidt mindre aktivitet og se om han nemmere finder ro - så kan man køre hårdere på nogen dage og mindre hårdt andre dage :) 

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...