Hop til indhold

Lille voksen hund søges!


Astrid25
 Share

Recommended Posts

Halløjsa😊
 
Jeg er en ung kvindelig førtidspensionist på 25år fra Århus. Jeg sidder i kørestol men klarer mig selv i hverdagen. Venner har jeg desværre ikke i hobetal og det er svært at holde ved de gamle og har svært ved at skabe mig nye 😞 Så dagene bliver ofte lange. Så jeg har brug for en ny bedste ven! I foråret var jeg godkendt til en servicehund gennem STH - servicehunde. Men de syntes at jeg var for velfungerende til at sådan en og at den var for stor. Men at jeg bestemt egnede mig som hunde ejer til en mindre hund fx. en bomuldshund eller lignende!
 
Jeg bor i centrum af Århus i min 2 værelses lejlighed på 66kvadratmeter. Lige klods op og ned af botanisk have. En lille hundehvalp ville være en alt for stor en opgave til mig. Da jeg nok ikke ville kunne magte at gøre den renlig, være alene hjemme osv. Derfor skal jeg ud og finde mig en lille, sød, stille og rolig voksen hund. Som heller ikke kræver at jeg lufter den flere timer daglig.
 
Min storesøster som bor 30min. udenfor Århus og som jeg ser hver uge. Som kan hjælpe mig med pasning, pleje, dyrelæge (har os kontakt til en som kører ud) og hvad der nu kommer af uforudsete opgaver. Men jeg vil selv være den primære ejer. For den skal bo her hos mig! Hvor der er massere af kærlighed, opmærksomhed, hygge, nusseri, glæde, menneskelig kontakt, leg, sjov, aktivering, nærvær og hvad sådan en lille hund kunne ønske sig!!
 
Min søster har en søn på knap 2år og derfor er det vigtigt at den er god ved børn. Den skal være renlig og kunne være alene hjemme i 6 timer. Jeg har en kat så den skal bare i første omgang kunne tåle at være i samme rum med en kat (Vi har tidligere gode erfaringer med at lukke en voksen hund sammen med en voksen kat) Så bare den ikke hader katte som pesten.
 
Jeg ville elske at sidde og børste den i flere timer hver dag. Så længe den ikke fælder :-) + jeg er en sand mester i at lære dyr kunstner og tricks! Lærte min afdøde kat at rulle rundt.
 
I stedet for at sidde her og hakke ned på mig. Burde i vise jeres firbenene venner lidt opmærksomhed og kærlighed. De savner jer! ❤️ ❤️
 
Håber at høre fra jer. Kh. Astrid
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...