Hop til indhold

Besøeger inde...


Myfanwy
 Share

Recommended Posts

Jeg er ejer af en Bichon Havanais på 7 1/2 år og har længe syntes han burde have lidt hunde-selskab... men da vi ikke har lyst til at have 2 hunde fast, har jeg nu tilbudt min hjælp til et par andre hundeejere i form af, at jeg stiller op som hundepasser for deres ( også Bichon Havanais) hunde når familierne skal på ferie... på den måde tænkte jeg at det var smart at kombinere min egen hunds behov for selskab og de andres behov for pasning i trygge og rolige omgivelser.

De fremmede hunde har nu begge været på besøg så vi kunne hilse på hinanden, min hund tog pænt imod dem begge. De var her ikke på samme tid, og jeg passer kun 1 ad gangen.

Her er mit problem så:

begge de fremmede hunde valgte at besørge indenfor samt lette ben op ad et møbel..!......hvad handler det om??.     ejerne forsikrede begge at deres hunde aldrig gør det hjemme...

og skal jeg på baggrund af det, vælge at skippe tanken om pasning hvis det evt vil stresse min egen hund.... den kommer jo i første række... vil tilføje, at min er en "blød mand"... ret forsigtig og kan kun med små hunde, både de fremmede hunde og min er kastrerede.

jeg er i 7 sind...

Redigeret af Myfanwy
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...