Hop til indhold

Flytning af kæledyr


VukB
 Share

Recommended Posts

Under flyting:

 

  1. Den bedste måde at transportere dine kæledyr på er i kæledyrsbærer eller kasse. Hvis du ikke har en kasse, så prøv at låne eller leje en. Dæk kassen med et let tæppe, men sørg for at det ikke bliver for varmt for kæledyret.

  2. Myte eller kendsgerning, vi kan ikke være sikre, men mange mennesker foreslår at lægge smør på kattepote og jordnøddesmør inde i en godbid for at distrahere hunde under rejsen. Ideen er, at de fokuserer på at slikke smør / jordnøddesmør i stedet for den stressende flytning. Vi hævder ikke, at dette vil fungere i ekstreme tilfælde, men for de mere simple ture kan dette være værd at prøve.   

Efter flyting:

 

  1. Hold dem indendørs i cirka to uger. Dette giver dem mulighed for langsomt at vænne sig til deres nye rum, et område ad gangen. Efter to uger skal du tage dem med på vandreture i haven og derefter rundt i kvarteret.

  2. Vask ikke sengetøj, tæpper eller legetøj, når du er flyttet ind i dit nye hjem. Opbevar de velkendte lugte på disse ting, så dit kæledyr kan lugte disse velkendte dufte og føle sig hjemme. Dette reducerer også chancen for, at de prøver at løbe tilbage til deres gamle hjem som tidligere nævnt.

Link til indlæg
Del på andre sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...