Hop til indhold

Løbetid


Gæst Totte
 Share

Recommended Posts

Hej !!!

 

Vi har dejlige Totte som pt er i hendes første løbetid, det er nu ikke hende som er problemet, men hendes rigtige gode ven Milo...

 

Milo bor lige bag ved os og han er blevet total rundt på gulvet over Totte's løbetid, han stikker af og gør alt for at komme igennem hegnet hvilket lykkes næsten hver gang, han piver og virker hele tiden urolig, han vil ikke sove for tænk nu hvis han kunne høre hende, at gå tur er også blevet et problem for han vil kun gå til han mister færden af Totte og så er det bare slut.

 

Er der noget de kan gøre eller må de bare affinde sig med at han er sådan når Totte er i løbetid, vi har indstillet vores fælles gåture af hensyn til Milo men er der andet der kan gøres ???

 

Hilsen Tottes mor

Link til indlæg
Del på andre sites

Så længe Milo kan lugte og har sine naturlige drifter er der vel absolut intet at stille op. Vel kun at kastrere Milo eller sterilisere Totte.

 

Jeg talte i morges med en hundeejer, hvis hanhund havde løbet en kilometer væk over stok og sten, fordi han havde lugtet to løbske tæver, så det er klart, Milo ikke kan styrre sig, når Totte er lige omme på den anden side af hækken :)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...