Gæst anne-marie Skrevet December 2, 2007 Rapporter Share Skrevet December 2, 2007 Jeg tror nu alligevel det skal have sin egen tråd også :wink: Så flytter lige dette fra tråden om hjemmelavet hundemad Pas på når i køber fjerkræ til hundemad og godbidder!! Mange gange er det nemlig pumpet med vand, salt og sukker m.m.. Det hedder så typisk neutralmarineret, eller naturalmarineret eller andet. Det betyder så at ca 10 % nogengange op til 20 % af kødet er tilsat vand, salt, sukker m.m. Og det er ikke ligefrem sundt! Det tilsættes ofte fordi kødet er udenlandsk fjerkrækød, der er nemlig ofte mange bakterier i det udenlandske kød. Bla derfor fylder man det på den måde, og pumpningen betyder også at kødet ikke længere betegnes som ferskt, og derfor skal det ikke leve op til samme regler som ferskt kød Forbrugerrådet anbefaler at man køber dansk, svensk, norsk eller finsk fjerkræ!! Desværre viser det sig at danskerne smagsløg tilvænner sig de pumpede fjerkræ typer, typen vandt som mest smagsfulde kød i en smagstest for forbrugere, mange af os ved ikke længere hvordan en rigtig kylling smager længere Men, hunde har ikke godt af salt og sukker, og vandet er spild ved tilberedning, så køb fjerkræ uden tilsætning Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Ninjamor Besvaret December 2, 2007 Rapporter Share Besvaret December 2, 2007 Jeg tror nu alligevel det skal have sin egen tråd også :wink: Så flytter lige dette fra tråden om hjemmelavet hundemad Pas på når i køber fjerkræ til hundemad og godbidder!! Mange gange er det nemlig pumpet med vand, salt og sukker m.m.. Det hedder så typisk neutralmarineret, eller naturalmarineret eller andet. Det betyder så at ca 10 % nogengange op til 20 % af kødet er tilsat vand, salt, sukker m.m. Og det er ikke ligefrem sundt! Det tilsættes ofte fordi kødet er udenlandsk fjerkrækød, der er nemlig ofte mange bakterier i det udenlandske kød. Bla derfor fylder man det på den måde, og pumpningen betyder også at kødet ikke længere betegnes som ferskt, og derfor skal det ikke leve op til samme regler som ferskt kød Forbrugerrådet anbefaler at man køber dansk, svensk, norsk eller finsk fjerkræ!! Desværre viser det sig at danskerne smagsløg tilvænner sig de pumpede fjerkræ typer, typen vandt som mest smagsfulde kød i en smagstest for forbrugere, mange af os ved ikke længere hvordan en rigtig kylling smager længere Men, hunde har ikke godt af salt og sukker, og vandet er spild ved tilberedning, så køb fjerkræ uden tilsætning Norsk og finsk "fjäderfä" har jeg godt nok ikke set i kølediskene? Bortset fra det usunde i det så må man også sige at det er dyt vand at købe! Pelle fik mad af økologisk kylling sidst jeg lavede og det var godt nok også dyrt og ikke hverdagsmad herhjemme Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst anne-marie Besvaret December 2, 2007 Rapporter Share Besvaret December 2, 2007 Jeg tror nu alligevel det skal have sin egen tråd også :wink: Så flytter lige dette fra tråden om hjemmelavet hundemad Pas på når i køber fjerkræ til hundemad og godbidder!! Mange gange er det nemlig pumpet med vand, salt og sukker m.m.. Det hedder så typisk neutralmarineret, eller naturalmarineret eller andet. Det betyder så at ca 10 % nogengange op til 20 % af kødet er tilsat vand, salt, sukker m.m. Og det er ikke ligefrem sundt! Det tilsættes ofte fordi kødet er udenlandsk fjerkrækød, der er nemlig ofte mange bakterier i det udenlandske kød. Bla derfor fylder man det på den måde, og pumpningen betyder også at kødet ikke længere betegnes som ferskt, og derfor skal det ikke leve op til samme regler som ferskt kød Forbrugerrådet anbefaler at man køber dansk, svensk, norsk eller finsk fjerkræ!! Desværre viser det sig at danskerne smagsløg tilvænner sig de pumpede fjerkræ typer, typen vandt som mest smagsfulde kød i en smagstest for forbrugere, mange af os ved ikke længere hvordan en rigtig kylling smager længere Men, hunde har ikke godt af salt og sukker, og vandet er spild ved tilberedning, så køb fjerkræ uden tilsætning Norsk og finsk "fjäderfä" har jeg godt nok ikke set i kølediskene? Bortset fra det usunde i det så må man også sige at det er dyt vand at købe! Pelle fik mad af økologisk kylling sidst jeg lavede og det var godt nok også dyrt og ikke hverdagsmad herhjemme Det er hvad forbrugerrådet tilråder, at man køber nordisk kød, det er det reneste med færrest bakterier bla er der ikke så ofte salmonela m.m. i det nordiske kød, i andet udenlandsk kød er de bakterier helt normale! Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.