Hop til indhold

Løbetid og teenager


Gæst Any
 Share

Recommended Posts

Øv, så er det min tur til at have en teenager i huset - eller to (har også en dreng på 11, der er begyndt at vise heeelt andre sider af sig selv).

 

Jodie er nu 8 måneder og har pludselig opdaget at hun kan klare sig fint uden mig. Hun plejer altid at komme når jeg kalder - Det er så slut nu, i hvert fald hvis der er andre hunde - :( Hun stiller sig simpelthen og kigger på mig, så på hunden, så på mig og så vips, vælger hun mig fra selvom jeg forsøger at lave alt muligt sjov - ØV

 

Og så er hun også lige kommet i løbetid hvilket heller ikke gør tingene nemmere - Hvordan søren underholder og aktiverer en sindssygt aktiv hund, når hun ikke kan løbe fri. Jodie bliver i dén grad skør når hun ikke får løbet nok :cry:

Ved ikke hvorfor, men Jodie går ikke rundt og snuser, som de fleste andre hunde vist gør - Hun løber bare - hele tiden - altid i fuld galop.

 

Hvor lang tid skal man passe på efter løbetiden? Hun bløder ikke mere, men hvornår mon man kan være sikker på, at hun ikke længere kan blive med hvalpe?

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...