Hop til indhold

Svar


Gæst Dittemalene
 Share

Recommended Posts

Gæst Dittemalene

Der er selvfølgelig altid mange spørgsmål, når man skal passe andres kæledyr.

 

Som du selv siger, ville en snor og nogle godbidder være en god idé. Hvis du er nervøs overfor Toffi, kan du jo lade en anden være lidt sammen med hende, så du kan træne med hunden og katten.

Ellers kan det jo være at du skal prøve at lade dem klare det selv? Hvis din kat altså tør sige fra- men det er også en vurderingssag.

 

 

Jeg tror ikke at du skal være nervøs overfor Toffi og hunden. Toffi lader ham jo gøre en masse ting. Hvis det endelig skulle blive for meget for hende at klare tror jeg at hun vil begynde at knurre, og det forsår hunde som regelt godt, især når det ikke er deres territorium/hjem.

Igen, lad dem finde ud af det selv - hvis det går for vidt skal du nok gribe ind..

- Da jeg skulle hente vores anden hund fra kennlen, lod vi hende og Ronja gå lidt for sig selv rundt i stuen, hvor vi så holdt lidt øje en gang imellem. Det gik fint.

 

Det med legeting finder de hurtigt ud af hvem der skal have det. Udfra hvad jeg har hørt, tror jeg at det er Toffi der bestemmer, har jeg ret? I hvert fald gør det ingen nytte at give den anden hund noget, for Toffi vil helt sikkert blive misundelig og stjæle det fra ham. Som du sikkert ved, vil hunde helst ha' det den anden hund har. Istedet for at give ham tyggeben kan du jo også lege med ham, med en godbid. Egentlig tror jeg ikke at de får så meget tid til at ligge og slappe af. Som du sikkert ved elsker hunde jo at lege, og når de er to er det oplagt for dem at lege hele tiden.

Med liggepladser kan det jo være at Toffi vil lade ham ligge sammen med hende, ellers tror jeg at han har det fint på et af jeres tæpper, eller i din datters seng. Men hvis han ikke er vant til at sove i seng, kan det jo være at hans ejere ikke vil have det, måske skulle i lige snakke med dem om det. Det er i hvert fald svært at vende en hund ned fra sengen, når den har fået at vide at den gerne må..

 

Ellers ønsker jeg jer mange gange held og lykke med pasningen.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...