Hop til indhold

Pas på din hund


Gæst librian
 Share

Recommended Posts

Gæst librian

Efter at have fulgt med i et par tråde, hvor det mange gange synes, at ejere forsvarer hundens natur, at den er rovdyr, og skal have dette instinkt udlevet, og om katte er værre end hunde, kan jeg fra dyrlægevagtens nyhedsbrev, minde ansvarlige katte- og hundeejere, om at holde deres hund og kat i snor.:

Nyfødte dyrebørn

!x-usc:cid:84cbbff43fb197baf1f19fd7ab819c41Her på redaktionen vil vi gerne opfordre folk til at lade være med at lade hunde løbe frit i naturen.

Det er nu på denne årstid, der er rigtig mange nyfødte dyr i naturen. Det er en kedelig oplevelse, at hunden kommer med et nyfødt rådyrlam, en harekilling eller andet, blot fordi man ikke tænker sig om. Det samme gælder de tobenede. Generelt skal man undlade at røre end sige flytte nyfødte dyr.

Det er ganske almindeligt, at moderen forlader de nyfødte endog i flere timer, - så derfor kan det ikke gentages for ofte - LAD VÆRE MED AT RØRE OG FLYTTE DE NYFØDTE ude i naturen.

Finder man efterladte rådyrlam i skoven, så undgå at forstyrre, gå i stedet forsigtigt væk, så er der stor sandsynlighed for, at moderen kommer tilbage og passer lammene.

vh lisbet

 

 

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...