Hop til indhold

2 hvalpetræningskurser på én gang?


Gæst woodwood
 Share

Recommended Posts

Gæst woodwood

Ja kan man det?

 

Jeg har meldt min hvalp på nu 10 uger til et hvalpetræningskursus, men det starter først om 3 uger. Så mødte vi en mand i parken i dag som sagde at der muligvis var plads på det hold hans hvalp går på, men at det allerede er startet og derfor er der kun 5 ud af 8 gange tilbage. Men så kunne vi allerede begynde på mandag - altså så vil de 2 kurser overlappe hinanden med 2 uger (henholdsvis mandag og søndag)

 

Det kursus som starter om 3 uger, kommer til at foregå udenfor, hvor det andet som er startet foregår indenfor. Begge kurser foregår ved hjælp af positiv indlæring og jeg tror de ligner hinanden meget.

 

Jeg vil jo rigtig gerne have hende socialiseret så hurtigt som muligt og få afvekslet erfaringer med andre hvalpeejere, men jeg er jo lidt bange for at hun måske bliver forvirret.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Aussies for ever

Hvis bare du følger din egen måde at træne på - eller vælger en bestemt, således at sit f.eks. ikke indlæres på to forskellige måder efter hvad hold I nu er på - så er der ingen problemer.

 

Min nu 5 mdr. gamle hvalp gik på to hvalpehold som også næsten foregik samtidig.

 

Som du er inde på jo mere de bliver socialiseret jo bedre - altså under mottoet skund dig langsomt :blink:

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi gik på to hvalpehold samtidig. Det ene i specielklubben, fordi vi troede, at det var et sted vi fortsat ville træne efter hvalpeholdet og et andet for at få Bassen ordenligt socialiseret også på andre racer end hans egen.

 

Der er ikke de store problemer i at træne to steder. Man skal bare vælge at træne på den måde man selv synes er den rigtige, så vaps ikke skal fyldes med to geniale måder at sætte sig på.

Link til indlæg
Del på andre sites

Luna har hele tiden gået på 2 hold ad gangen og gør det stadig, og vi har overhovedet ikke haft problemer med det, tværtimod :5up:

 

Du skal dog, som "Aussies for ever" også nævner, enten gå på 2 hvalpehold der træner på samme måde, eller beslutte dig for hvilken måde du vil træne på, og så holde fast i denne måde, da din hvalp ikke kan finde ud af det hvis f.eks. "sit" bliver indøvet på 2 forskellige måder.

 

God fornøjelse med det :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst woodwood

Øv øv, det var ikke muligt at komme med på holdet alligevel. Så nu går der alligevel hele 3 uger mere før vuffi kommer til træning...

Så har vi haft hende hjemme i 5 uger!

 

Men vi klarer den jo nok, vi er allerede selv fuld i gang med socialisering af diverse hunde i kvarteret vi kender og besøger flittigt folk så hun ser så andre mennesker i forskellige aldre.

 

Det er mere hendes adfærd jeg godt kan blive lidt usikker på hvordan jeg skal håndtere i enkelte tilfælde, hvor det havde været dejligt at kunne spørge en træner.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...