Hop til indhold

Ny hund i familien 2


Gæst michelle150
 Share

Recommended Posts

Gæst michelle150

Så har vi sørme fået hund nummer 2!

En drøm jeg længe har ventet på, skulle blive til virkelighed.

Bella er en blanding af labrador og hønsehund og dvs endnu en genbrugshund. Hun har skiftet alt for meget hjem på de næsten 2 år er.

Og hun har ikke haft det alt for godt nogen af stederne.

Jeg fik en sms for en uge siden om en hund, der søgte nyt hjem inden lørdag, ellers blev hun aflivet, da familien stod uden bolig.

Jeg fik fat i ejerens tlf nr og skrev om jeg måtte sætte hende på nettet og få et billed af hende og aftalte, at hvis ingen havde henvendt sig, ville jeg tage hende midlertidigt, for at hun ikke skulle aflives. På det tidspunkt kendte jeg ikke til hendes fortid. Og samme dag ringede en mor til 3 og hun tog ud og så hende og tog hende så med hjem på prøve. Desværre gik det ikke, da de var førstegangs hundeejere og ville have en voksen hund, for at der ikke skulle trænes med den og Bella går ikke så pænt endda i snor(endnu!).

Så mig og min mor tog ned og hentede hende og skulle egentlig have været af med hende, men hun passer alt for godt hertil, til at vi kan gå af med hende! Hun er meget lydig, men man skal passe på, at der ikke kommer for stærk en stemme, hvis man kalder på hende, for så kommer hun næsten kun af skræk. Hun er meget rolig, man lægger næsten ikke mærke til hende, men ofte kommer hun med en lovrene hale og trippende poter, så man kan begynde, at kæle hende.:D

Udenfor er hun HELT VILD med at lege med bold og intet andet har interesse! I snor trækker hun meget og det er endnu værre, hvis hun ser en kat eller fugl hun vil jage... Eller en hund hun vil hen til.

Hun er i løbetid nu og to uger endnu ca, så Lucky har kun hilst på hende i snor og fordi hun rolig og ikke ivrig efter, at lege eller snuse ham, så er han helt vild med hende. ....Oooog så også lige fordi hun er i løbetid.:D

Lucky kan ikke hundesprog fordi han aldrig er blevet socialiseret med andre hunde hos tidligere ejer, så når han endelig har lært en hund, at kende er han meget irriterende og forstår ikke hentydninger fra den anden hund, selvom den bider ud efter ham, så jeg håber Bella kan lære ham det!

Derud over er hun jo en stor hund, som han normalt er så bange for og derfor er det SÅ godt, at han både lærer hundesprog, men også en stor hund at kende. Tænk - måske tør han efterhånden så, at ville hilse på endnu flere hunde og måske vove sig ud i, at lege! Og hvem ved, måske kan vi så starte på et agilityhold med ham, som jeg har drømt om! :D

Men jeg har faktisk også et par spørgsmål..

Hunde klarer det ofte selv, det med, at finde ud af, hvem der bestemmer, ikk? Desuden er det han og hun, så det gør det vel bare nemmere, eller hvad? Skal man lade helt være med, at blande sig, når de sætter hinanden på plads? (Hvis de gør det)

Jeg har ikke set og prøvet at sætte to hunde sammen, så jeg er lidt nervøs for, at hun måske kommer til, at bide for hårdt, hvis hun skal "vise" ham, eller hvad ved jeg!

Dér må i meget gerne forklare lidt! :-)

 

Men altså...

Hund nummer 2 er kommet indenfor og vi starter forresten til lydighedstræning her d. 16. august! :-) Og så er jeg igang med, at prøve, at få hende til ikke, at trække når hun går tur!! :D

Andet i vil kommentere eller råde mig til, så kom frem med det! :-)

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...