Hop til indhold

Den selvtillide hund


Aslan
 Share

Recommended Posts

Beauty har vist ikke ret meget selvtillid selvom hun da er MEGET bedre end hvad hun var førhen.

I det mindste er hun tillidsfuld og nysgerrig, men der skal altså ikke ret meget til at skræmme hende. I stedet for normal ønsket gravhundeadfærd hvor man bare går lige på og hårdt så render hun hellere sin vej hvis noget synes farligt.

 

En hund med selvtilliden i orden iflg mig er en hund der ikke stikker af men undersøger ting som evt synes farlige, en som hilser villigt på andre hunde og ikke som Beauty render efter dem og gør i håbet om at de så forsvinder (gør hun dog ikke ved alle hunde mere, kun de som virker voldsomme og meget nærgående). En som hilser på mennesker i alle afskygninger uden at vige tilbage når en venlig hånd tilbyder et klap eller lidt nusseri.

 

Jeg håber at Beauty efterhånden lærer at store mænd med dybe stemmer ikke er farligere end alle andre mennesker :mrgreen:

 

Alt dette taget i betragtning så er det nok forskelligt fra race til race hvad der forventes af en selvsikker hund. Nogle racer forventes jo eksempelvis at være reserverede og tager jo nok næppe så meget kontakt til fremmede mennesker som fx en Lab (en ønskeprofil Lab naturligvis :-) )

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...