Hop til indhold

Jagthund!!


Gæst awina
 Share

Recommended Posts

Nu er der jo en god portion jagthund i lille Nemo og jeg vil så gerne vide om man kan lære en jagthund at vores marsvin og kaniner ikke er byttedyr?

 

I givet fald, hvordan griber jeg det så an?

 

Derudover, min søster har en lille chihuahua, meget lille, vist kun lidt over 1 kg. De mødtes i dag, men Nemo var helt anderledes end over for de andre hunde han mødte. Selvom hun er lille burde lugten vel fortælle ham 1. at hun er en hund, 2 at hun er voksen!!!

Men det så altså lidt ud som om han troede hun var et bytte, han løb efter hende og nappede i hende når han kom tæt nok på, ikke surt, men på samme måde som når vi kaster hans pibedyr. Hun vendte rundt og snerrede af ham og han bakkede, men jo flere gange hun gjorde det jo mindre bakkede hun. Vi stoppede og blev enige om at næste gang kom vi når Nemo var træt!! Men kan de passe han ikke ved hun er en hund bare fordi hun er lille??

Link til indlæg
Del på andre sites

her i huset er alle dyr venner. Katten, hunden, ørkenrotterne og parakitten. Tidligere havde vi marsvin og marsvineunger, der kunne rende rundt på gulvet uden problemer.

 

Jeg vænnede Jodie til deres lugt ved at holde de små dyr, mens hun fik lov til at snuse til dem. I starten holdt jeg hænderne så meget hen over dem at Jodie heller ikke kunne bide dem, hvis hun havde villet det. Jeg har så sat dyrenes bur ned på gulvet så Jodie vænnede sig til deres bevægelser og så dyrene kunne snuse til hinanden gennem tremmerne. Senere blev dyrene sluppet ud sammen på et meget lille område. Hunden fik et skarpt nej, ved tegn på leg (det er vigtigt at hunden ikke kommer til at forbinde de små med leg)og blev så kælet beroligende mens dyrene var ude. Tror det er afgørende at vi andre forholder os meget roligt også. [ATTACH]13776[/ATTACH]

 

[ATTACH]13777[/ATTACH]

 

[ATTACH]13778[/ATTACH]

Uanset hvor meget du øver med din hund, så vil den sikkert aldrig kunne være alene sammen med de mindre dyr, mens de små er ude.

 

Hvis de små dyr spæner væk fra hunden vil jagtinstinktet tage over. Derfor er det lige så vigtigt at de små dyr socialiseres med hunden som omvendt.

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...