Hop til indhold

Fantastiske hunde søger kærlige hjem, part two!


Gæst MariePylaia
 Share

Recommended Posts

Gæst MariePylaia

I forlængelse af min tidligere tråd, vil jeg nu sigte direkte mod jeres hjerter - her med billeder af græske ex-gadehunde, der nu lever på internat. Og venter på lykken.

 

 

Jeg lægger hårdt ud med internatets største hanhund - REX!

 

Rex er en blid(og langsom) kæmpe på ca. 5 år. Han er kastereret, chippet og ved godt helbred, og ikke mindst mod! Han er en totalt kærligheds-bombe. Man falder helt på røven af hans langsomme, blide kærligheds erklæringer. En mule der trykker dig i siden, og kigger op med de mest godmodige øjne. Han er en god hund, fungerer supergodt i sin flok på internatet. Træder i baggrunden ved slåskampe, men træder ind og stopper legen hvis nogle hunde i længere tid snapper/generer/mobber en enkelt hund. I Rex får man en godmodig, smuk, rolig og tilfreds vovse. Han ville passe ideelt på en gård, landsted. Og ligeså fint i hus med have.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst MariePylaia

Nu til en tæve med krudt i - ALEKA!

 

En enestående pointerblanding på 4-5 år. Aleka er fyldt med lyst til mennesker, kontakt, mad, oplevelser, gåture - ja, alt positivt. Hun bor på internatet sammen med både tæver og hanhunde, og fungerer rigtig godt i flokken. Hun er god som dagen er lang!

Hun er af natur og race en aktiv hund, og vil være ideel til en der elsker at træne. Aleka er er en glad hund, der elsker at putte med mennesker - og hun kan godt virke lidt voldsom i sin glæde og begejstring, så små børn er måske ikke at anbefale. En trofast, altelskende pointer-pige mangler en chance her i livet!

Redigeret af MariePylaia
Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst MariePylaia

Og så har vi smukke NOVA!

 

Nova er ca. 3 år, er en yndig tæve. Hun har været på internatet siden hun var hvalp, og mangler, med rigtig meget tryk på, et trygt og godt hjem. Hun er en glad og charmerende hund, en rigtig fjollegøg. Hun elsker at dase og slappe af, men er ALTID klar hvis der er en pind i nærheden. Nova med de store ører elsker kontakt, og et møs på kinden slipper man ikke sådan lige for.

På trods af Nova's måske lidt hårde ydre, findes der en meget fornuftig, underdanid og kærlig tæve indeni hende. Nova er desværre blevet underhunden i hendes bur, og hende og hendes fjende no.1, skiftes nu til at sidde i enebur hveranden dag. Nova mangler en familie, en ejer, der vil vise hende tryghed og tage hende til sig, som hun fortjener.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst MariePylaia

Så er det NELLIE's tur!

 

Nellie er en smuk hund, en af de mindre på internatet - en mindre hund mellemstørrelse. Nellie har sort pels, med hvid/plettet afmærkninger på brystet, og 4 enormt charmerende plettede poter! Hun er en fantastisk sød hund, vil mennesker enormt gerne, og har et charmerende væsen. Nellie er en kærlig lille hund, der ville gøre sig godt i et hjem. Træning ville givetvis være et hit for Nellie, der sikkert ville gøre alt for sin ejer.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst MariePylaia

Store, smukke & stolte BARIS!

 

Baris er en stor, kastreret og fantastisk hanhund på ca. 5 år. Han er en af de absolut mest fascinerende hunde - han er utrolig hengiven, og elsker kram og kæl. Baris kan have problemer med andre hanhunde, men fungerer ellers generelt rigtig godt med andre hunde. Han bor også sammen med en hanhund, og det går helt fint.

Han har haft brækket begge bagben og halter derfor lidt på det ene. Han er en rigtig gadehund, han ser rå ud og man kan se han har levet, med alt hvad det indebærer. Desuden har han hårdt brug for tandrensning. :) Han er meget loyal og har en utrolig karakter. Han er stolt og har sine egne meninger, men vil i virkeligheden bare gerne gøre sit menneske tilfreds. Han elsker at være udenfor, så have er påkrævet for Baris her. Han kan bruge timer samme sted, kiggende under et stykke træ, efter en firben eller noget godt han kan lugte. Fantastiske Baris mangler et erfarent hundehjem der er glade for udendørslivet, og kan give ham den chance han virkelig har brug for. En stor god hund, der vil gøre en ejer meget lykkelig.

Redigeret af MariePylaia
Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...