Hop til indhold

LilleBali

Members
 • Antal indlæg

  6.897
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

270 Excellent

Om LilleBali

 • Rang
  Guddommelig
 • Fødselsdag 14-09-1981

Personal Information

 • Lokation
  Jyllands Næse
 • Interesser
  Hund, kat, computer
 • Hundenavn
  Prinsesse Karina Kamphund
 • Køn
  Kvinde
 1. Jeg bruger ren acetone og en almindelig fin pensel til cleanup når jeg laver negle
 2. Tak for karma :kys:

 3. Tak for karma :kys: hilsen ali :mrgreen:

 4. Tak for karma :kys:

 5. Hej allesammen. har ikke været på et par dage, er småsløj, men vender lige tilbage til jer i næste uge, mon ikke der er nok til jer alle
 6. Det må vi se om ikke vi kan finde ud af så
 7. Phew, okai :kys: kan ikke lige overskue en weekend uden hende :genert: Lyder super hyggeligt, det vil jeg glæde mig til :bighug:

 8. Så finder vi bare en weekend, hvor dig og Karina kan komme - så bliver Peter hjemme og passer mine hunde :5up: Og så finder vi et tog til dig der stopper i Slagelse eller Korsør, så henter jeg jer der :bighug:

 9. Æv, fordi.. :oops: Nicki kan jeg som sådan godt undvære, men ikke Karina :oops: vil få voldsom separationsangst, og faktisk er hun min socialhund, og kan slet ikke overskue en togtur uden hende ved min side :oops:

 10. Toget til Slagelse :5up: og hundene, tja, jeg har jo en flok psyko-hunde :blink: så Stella nakker alle andre hunde , Tex gider ikke andre hunde og Alto stresser :???: Måske din kæreste kan passe dine hunde ? - ellers finder vi et par dage, hvor Peter bliver hjemme med mine hunde, eller ........ Vi finder bare ud af noget :mrgreen:

 11. Hvor er det, hvordan kommer jeg derover, og og og og hvad med hundene? :ivrig:

 12. Jeg regner med at vi er der 9-12. maj og igen 25-26 maj :mrgreen:

 13. Super, tænkte nok der var nogen der ville få glæde af dem , hvor meget vil du have? Du må meget gerne komme forbi næste gang du er sydpå Hehe, skal forhåbentlig til Sjælland i den nærmeste fremtid, ellers tænker jeg der måske er andre hf'ere der skal den vej?
 14. Dét skal han nok få :kys: Hvornår, hvornår, hvornåååår. hva' :mrgreen::ivrig:

 15. Min kæreste arbejder for en større slagteri-virksomhed, og har i den forbindelse fået diverse smagsprøver hjem. Blandt andet har vi 3 kasser med dåseleverpostej, i alt 36 styks, som vi da aldrig får tygget os igennem. De er mindst holdbar til 6/5-2016, er fra Faaborg Middagsretter, og hver dåse vejer 125 g. Jeg tænker om nogle kunne bruge dem, enten som godbid, eller til feks spor, og giver dem gerne væk, samlet eller kassevis. Umiddelbart tror jeg ikke det kan betale sig at sende dem. Så, kom glad, hvis du eller din hund kan bruge dåseleverpostej en mass'
×
×
 • Tilføj...