Hop til indhold

noerby

Members
 • Antal indlæg

  1.716
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

2.965.029 Excellent

Om noerby

 • Rang
  Kongelig
 • Fødselsdag 24-10-1983

Personal Information

 • Lokation
  Brædstrup
 • Hundenavn
  Cooper
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. noerby

  Diarré / maveproblem on/off

  Vi dropper indsprøjtninger og så får han b12 piller hver dag i 3 måneder. Vi skal tjekke blodprøven undervejs, det går vist langsommere med piller end injektioner. Men hun synes jeg selv kunne vælge mellem ugentlige indsprøjtninger og piller, og fordi han egentlig er i fin humør og gerne vil være aktiv osv, så vil jeg gerne gøre så meget som muligt hjemmefra, fordi han er så bange for dyrlæger.
 2. noerby

  Diarré / maveproblem on/off

  For lavt B12, og for lavt folinsyre, som dog ofte hænger sammen. Hun lavede en ultralyd på ham, for at tjekke hans organer og se om der var noget unormalt. Det hele så heldigvis rigtig fint ud, men lidt irriteret, hvilket er klar efter så lang tids maveproblemer. Nu får han antibiotika, noget lignende prokolin / zoolac, b12, og folinsyre og fortsætter på Hills I/D. Så skal vi til tjek igen om 10 dage. Hun forventer ikke hans mave er 100 % i orden! men den skal være bedre og mere stabil og uden slimet diarré. Ellers skal vi prøve noget nyt. Så kryds gerne fingre for det virker Og og for søren hvor er det synd for Cooper når han er ved dyrlægen. Han er SÅ bange! Det har han altid været, lige siden han var bitte lille hvalp. Han kan lugte det på lang afstand og begynder at ryste og smide pelsen. Han tisser også nogle gange og er bare et nervevrag og ligner en hund der får tæsk når dyrlægen kommer og siger hans navn. Når undersøgelser så er færdige, så er han så overdrevet lykkelig for at han ikke er død, og hopper som en hoppebold mens han hyler og skriger og logre for vildt og hopper op ad dyrlægen og er bare totalt lykkelig.
 3. noerby

  Diarré / maveproblem on/off

  Tak @PinPoynter B12 er meget lavt,. Skal ind med ham om en time igen, og få en snak omkring hvad vi skal gøre fremadrettet. Hun snakkede om Colitis noget mere diæt kost ( har lige købt 12 kg Hills I/D og det er sikkert noget andet nu ) hans mave er i stykker igen. Eller fin i morges først på turen og 30 min senere akut diarré mens vi gik. Så må høre hvad de siger derinde i dag.
 4. noerby

  Diarré / maveproblem on/off

  Tak, kan desværre ikke få Canikur hernede. det vil jeg nævne PP, det er et stort dyrehospital, tænker jeg ringer på mandag, de har stadig ikke ringet, men måske de har noteret mit nr. Forkert. De har dog åbent til kl 20 hver dag, så måske de ringer senere i dag med svarresultater. Maven er ok igen, han er stadig på Hills i/D, men han er sindssygt sulten, hele tiden. I dag har han 2 gange hapset brød ud af hånden på børnene, som i virkelig hapset, så det gjorde ondt i fingrene på dem. Han er desuden begyndt at tabe hår på albuerne og inden vi tog afsted havde han ørebetændelse og rødme mellem trædepuderne, så måske det er noget allergireaktion han bare har fået sådan pludseligt.
 5. noerby

  Diarré / maveproblem on/off

  Tak for svar begge 2 vandet kan man godt drikke her, men jeg købte faktisk vand på flaske bare for at se, men det havde ingen ændring, desværre. tak Beaglepack, jeg har prøvet at læse lidt om det, men umiddelbart passer symptomerne ikke med lavt stofskifte, egen faktisk på for højt stofskifte, men som de skriver er meget sjældent og typisk pga. Kræft :-( jeg vil bestemt tale med ham om det og få ham til at tjekke de tal, jeg tror faktisk at han nævnte de tjekkede skoldbryskkirtlen i blodprøven, men vil være sikker. Godt at Oscar har det godt i dag, dejligt at høre
 6. noerby

  Diarré / maveproblem on/off

  Hej alle Cooper døjer med maveproblemer og jeg kunne godt bruge nogle input fra jer. Vi flyttede til Slovenien i start september og kort efter fik Cooper dårlig mave / diarré, som i nærmest vand. Han var træt. Jeg troede det måske var pga stress over flytningen, nyt hus osv. Men efter et par dage, tog jeg ham til en dyrlæge hernede. Forklarede situationen og at afføring var bedre, men slet ikke normal og at han var blevet almindelig i humør og opførsel. dyrlægen gav noget naturligt til maven, både piller og gel, som bedst kan sammenlignes med prokolin agtigt, og skånekost. Det skulle jeg give i lang tid, og maven skulle så komme sig. Efter ca 1,5 uge hvor maven var næsten ok, så dårlig og så næsten ok og tilbage til dårlig, tog jeg til dyrlægen igen. Samme naturpiller og Hills i/D, og han snakkede om at Cooper måske var blevet allergisk. Jeg synes dog det lyder ret pludseligt. Vi skulle give ham skånekost i de næste mange uger, og han blev ikke tjekket for noget. efter endnu 1,5 uge hvor det stadig ikke var godt gav jeg ham en ormekur, som jeg havde med fra min danske dyrlæge. Efter 2 dage blev afføringen fast, men den var gullig / lysere end den plejede. Jeg skiftede stille over på alm kost, og det gik fint. Efter ca 2 uger, fik han i går diarré igen! Jeg kørte til en ny dyrlæge hernede som vil teste hans afføring for de næste 3 dage. Han snakkede også om allergi, fordi Cooper snart bliver 9 år og er gul labrador. Jeg bad om at få lavet en blodprøve, og det tester de så også, men det er som om, at de ikke er særlig bekymret fordi han er fin, glad, ikke taber sig, ikke har feber osv., men noget i mig siger der er noget galt. - så er der nogen der har prøvet noget lignende? Har nu købt 12 kg Hills I/D og han får nogle nye natur piller med diarré og så må vi se med svar på testene.
 7. noerby

  Juli måneds billedtråd 2017

  Vi er kørt på ferie i Ljubljana i Slovenien, kørte fredag nat og ankom søndag eftermiddag. Vi sov dog lør-søn i Tyskland. Cooper har klaret turen så fint og er godt tilfreds med arealerne hvor vi bor - temp er dog aaaalt for varm, 36 grader!
 8. noerby

  Aslan

  Smukke søde sjove Aslan, sov sødt
 9. noerby

  Canicross 2017

  Super, tak
 10. noerby

  Canicross 2017

  Hvilket bælte har du @Siri ? Super tråd, håber jeg kan komme lidt i gang med det
 11. noerby

  Min hunds velkomst

  Det er også en typisk Shiba ting min gamle Shiba gjorde og flere fra opdrætteren gjorde ligesom jeg har hørt fra flere andre Shiba ejere, at deres hunde hilste på den måde. Vores Nikko gjorde det kun ved os og andre folk han kendte og var glade for. Det var helt klart et, jeg er så glad for dig hilsen
 12. noerby

  Når vores hunde skal herfra

  Da min Nikko blev aflivet hos dyrlægen, var det ret pludseligt og jeg var sket ikke i tvivl om at han skulle med os hjem. Han blev puttet i sin seng og jeg var inde hos ham mange gange og sige farvel, ae ham og bare generelt sidde og tude og forsøge at forstå han ikke var her mere. Brugte lang tid på at sidde og kigge på ham, og bare se hans fine knurhår, det lille knæk på halen, hans bløde øre osv osv. Var helt sikkert vigtigt for mig for at få en ordentlig afsked med ham. Dagen efter sørgede vi for at putte ham i sin seng, med sin bamse og sit tæppe omkring sig og begravede ham i haven. Det var en rigtig god måde for os at sige farvel. Jeg har rigtig svært ved at forestille mig at skulle efterlade min hund hos dyrlægen, selvom den er død. Jeg aner ikke hvad jeg vil gøre når tiden kommer til den beslutning igen, men jeg vil enten have Cooper hjem hel eller som en urne der skal begraves.
 13. Du må meget gerne sende til mig på [email protected] tak :-)

 14. noerby

  Dulletråden

  Ups, hedder billigvoks.dk
 15. noerby

  Dulletråden

  Vildt lækre ting LL! Der er Essie neglelak på udsalg hos billigthårvoks.dk fra 39 kr
×