Hop til indhold

no one

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

no one's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Vi fik ikke andet hjælp end at vi fik af vide at vi skulle lave mere hjernearbejde. Problemet er at hun ofte giver hurtigt op/ikke gider, når man giver hende en opgave. Det kan være øvelser som hun ikke gider at udføre(hun ignorere mig og kan finde på at spytte godbidderne ud(også frikadeller ) eller hundespil som hun bare går fra, selvom det ikke er svære ting. Jeg indrømmer at gåture og træning ikke har været helt stabilt i en periode pga. graviditet og dagligdagen med en nyfødt. Vi er dog ved at være tilbage til normalen så godt man nu kan det med en nyfødt i huset Hun kommer ud ca. 1-1½ time på gåtur. Gerne med lidt søgeøvelser(det gider hun godt ). Lydighed gider hun som sagt ikke rigtigt, så det er svært. Vi har gået til alm. lydighed, rally og agility. Agility gad hun godt, men blev utryg ved flere af redskaberne til sidst. Vi laver også søgeøvelser indendørs, men her får hun konkurrence fra vores anden hund. Pt. er hun aldrig alene. Vores anden er der også. Og så er jeg på barsel og er for det meste hjemme. Jeg er max. væk et par timer om ugen, men oftest meget mindre.
  2. Du må meget godt sende mig en besked. Hun er nemlig en Cardi. Vi bor på Sjælland.
  3. Vi er klar over at gøen og nappen kan være normalt for Corgier Problemet er bare at vi jo ikke kan stoppe hende og at nogle folk efterhånden er bange for hende . Hun kan finde på at forfølge folk rundt i huset for at nappe dem og ligesom hyrde dem ud af huset. Ved du hvilke linier der har problemer AnneMangeTal? Det er jo netop usikkerheden der får os tænke på om hun overhoved har det godt. De 2 adfærdbehandlere var meget forskellige. Den 1. mente mere mental træning, som ville hjælpe på selvtilliden. På det her tidspunkt var problemet med hyrdningen af mennesker ikke så slemt at vi så det som et problem. Den 2. sagde at vi skulle sørger for at gæsterne havde godbidder til hende når de kom ind. Det var mere eller mindre det han kunne byde ind med.
  4. Manglende socialisering i de tidlige uger har også været en tanke vi har haft. Moren var en rigtig sød hund. Jamen vi har prøvet at blokere for hende, så hun ikke kan løbe hen til gæsterne. Vi har prøvet at have hende i snor, hvilket bare gør hende mere utryg. Vi har også prøvet at lukke hende væk. Vi har prøvet at gæsterne giver hende gode godbidder. Vi har prøvet at sidde med hende og give hende godbidder. Men hun er bare så fokuseret på gæsterne og gøer og knurre.
  5. Hun er en corgi og fra en opdrætter som umiddelbart virkede til at være god og vide hvad de lavede. Jamen hun har næsten altid været sådan. Dog er de fleste ting blevet værre med tiden.
  6. Tak. Hun er en corgi.
  7. Vi har en hund på 5 år. Hun har nærmest fra starten været en speciel hund. Vi har haft hende fra hun var 10-11 uger. Vi har haft 2 adfærdsbehandlere inde over, men vi synes ikke at det har hjulpet specielt, selvom vi har fuldt deres råd. For det 1. så gøer hun rigtig meget. Af alt og af ingenting. Og intet kan stoppe hende. Hun virker til at være på vagt konstant. Vi har prøvet med nej, som hun godt ved hvad betyder, godbidder og blokerer hende. Det 2. er at hun napper vores gæster i underbenet. Ikke alle, men mange. Både folk hun kender og ikke kender. Igen hjælper nej eller lokken med godbidder ikke. Blokering hjælper indtil hun kommer forbi en, men hun står bare og gøer og gøer indtil da. Det samme hvis hun er i snor. Hun knurre tit også, men har aldrig bidt. Det 3. er at hun virker meget utryg/bange i nogle situationer. Der er f.eks gulve hun ikke vil gå på. Det kan være det samme gulv som hun står på bare adskilt af et dørtrin. Hun søger ind under borde og stole når hun skal igennem et rum. Det er både hjemme og på besøg. Det er efterhånden både svært at få besøg eller tage på besøg. Børnene i familien er bange for hende. Vi er fortvivlet, da vi ikke længere ved hvad vi skal gøre. Hun er undersøgt af dyrlægen der mener at hun ikke fejler noget fysisk.
×
×
  • Tilføj...