Hop til indhold

Maj-Britt

Members
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Maj-Britt

  1. Vores hunde kommer nu ikke gennem livet uden skideballer fra os, og fysisk kan vi også tage fat i dem.

     

    Jeg kan ikke have at man er tarvelig overfor en hund, at man er uretfærdig, at hunden skældes ud / tages fat i, fordi man selv taber hovedet, føler afmagt.

  2. Det er en hamrende dårlig vane, og den skal brydes. Allerførst når du er med ham, så enten snor eller et tissebælte, og når han lægger an til at strinte, så bliver du vred.

     

    Grundig rengøring, der hvor han ynder at strinte.

     

    Alene hjemme, se om han kan acceptere at have et tissebælte på.

  3. Amie ( sheltien) og jeg gik en tur i svømmehallen, vi har jo 3 hunde, og jeg finder det meget vigtigt at de får alenetid med mig / os, så i dag var Amies dag :-)

     

    Vi har en gåtur på 1.7 km. derovre ( og naturligvis det samme hjem), hun forkæles af Steen og Linda, der ejer hallen, de vælter godbidder i hende, og hun nyder det, madøre som hun er.

     

    Hun slap for at svømme i dag, alle 4 kar var stort set booket fra vi kom til vi gik, og det er ikke noget hun brokker sig over.

     

    Jeg brokkede mig heller ikke til de nye med to små pelshunde, der ville hilse på Amie, det gider hun ikke, så hun bakker, de fik så mere snor, hun gik bag mig, det gjorde de også, hun gik på højre side af mig, og så kunne jeg blokere for dem, men utroligt at folk ikke ser det, altså, vi viser begge alle tegn på at vi ikke gider nærkontakt med andre hunde, men fattes det? Næ.. og da heldigt at hun ikke hakker ud.

     

    Corgierne har haft fridag.

×
×
  • Tilføj...