Hop til indhold

Maj-Britt

Members
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om Maj-Britt

  • Fødselsdag 02-11-1957

Personal Information

  • Lokation
    Høje-Tåstrup
  • Interesser
    Hunde, hunde, mine unger, hunde, bøger, hunde, slægtsforskning, hunde og historie :-)
  • Hundenavn
    Juice, Andy og Amie.
  • Køn
    Kvinde

Maj-Britt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Vær opmærksom på at seler kan give forkert forbensstilling, kan give løse albuer.
  2. Vestgøta parres med vestgøta, så kommer der vestgøtahvalpe. Satme trist at den hvalpefabrik har fået fingrene i en vestgøta.
  3. Det tog da sin tid, før den totalt tilfredse ejer af en blandingshvalp fra den hvalpefabrik kom herind. Jeg så lige tråden på HG, og der er den tilfredse ejer så ikke inde......endnu. Satme trist at kennel blanding har fået fingrene i en vestgøta :-(
  4. https://dogwatch.dk/dogwatch-usynligt-hegn Jeg tror ikke de er forbudte.
  5. Vores hunde kommer nu ikke gennem livet uden skideballer fra os, og fysisk kan vi også tage fat i dem. Jeg kan ikke have at man er tarvelig overfor en hund, at man er uretfærdig, at hunden skældes ud / tages fat i, fordi man selv taber hovedet, føler afmagt.
  6. Ja, NePoPo, og her hans halsbånd: http://bartbellonshop.be/product-category/training-collars-with-remote-control/ Jeg er blevet forsigtig med at beundre godt hundearbejde, for hvad ligger der bag? Barts teorier er også brugt her i landet.
  7. Jeg kender godt Bart Bellons metoder, hans Ne-Ne-Po
  8. Millan bruger også sådan et dobbelthalsbånd https://www.cesarsway.com/shop?field_product_type=collars_and_leashes
  9. Her forklares kædehalsbåndet og her er Buller
  10. Den hvalp havde jeg sat på plads en gang for alle, og det ved et greb i nakken, og så er festen slut. Meget muligt at vi skal ignorere dårlig opførsel, stå på stole, gå ud, smide godbidder whatever, men der er altså en grænse, og den bør være nået, når kæresten ringer og er ved at give op.
  11. Ja, det fungerer ligesom en ble. Hunden er ikke nødvendigvis færdig med at lette ben, men den er færdig med at svine til, og det er jo rart ude.
  12. Det ser sådan ud....http://www.trendsales.dk/listings/lillevus-mavetissebaelte/11567874
  13. Det er en hamrende dårlig vane, og den skal brydes. Allerførst når du er med ham, så enten snor eller et tissebælte, og når han lægger an til at strinte, så bliver du vred. Grundig rengøring, der hvor han ynder at strinte. Alene hjemme, se om han kan acceptere at have et tissebælte på.
  14. Jeg gad nu godt se træningen og slutresultatet fra den venlige schæfertæve, der var tæt på aflivning, fordi hun gerne vil hilse og så trækker.
×
×
  • Tilføj...