Hop til indhold

Alexander

Members
  • Antal indlæg

    16
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Mand

Alexander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Tak for de mange svar, og tak for tilbuddet om hjælp. Vi er desværre fra Århus. Har snakket med dyrlægen om det, da han fik sin vaccine. Han foreslog negativ straf, i form af at forlade hunden i rummet og lade den være til den faldt ned. Svært da han ALTID følger med når man går, men han virker til at falde ned når det sker håber på bedring denne vej. Fik af en adfærdstræner at vide at jeg skulle forsøge med nakkeskindet. Dette har desværre ingen effekt, han ser det vidst blot som leg, selvom han skriger helt vildt når man tager fat.
  2. Har en fornemmelse af, at han bider fordi han får godbidderne... Han virker til at synes at et bid udløser en godbid. Han ligger sig lige så fint og er passiv så snart han får et nej. Og når man så tager et skridt væk, så sidder han lige i benet på en igen. Kan lige optage en video af det idag. Forsøger forresten at vise ham, at legetøjet er hvad han må bide i. Han virker til at bide så hårdt, at hele hans kæbe ryster, fordi han prøver at klemme hårdere sammen. Har atter haft en trist kæreste i telefonen, som snart ikke kan klare mere :-(
  3. Han fare lige i flæsket på mig, så snart man igen kommer ind til ham. Går ind, når han ikke længere piver bag døren. Men han er slet ikke faldet ned. Hans bid virker for vildt til at være leg, for efter jeg skrev første gang, så virkede han til at falde lidt til ro.
  4. Jeg ved virkelig ikke, hvad der går galt, men nej. Noget er ikke som det skal være. Det er til at få kontakt med ham, og han stopper hvis man holder en godbid foran ham. Herefter lader jeg ham sidde i 5-6 sekunder før han får godbid og ros, så han ved at belønningen skyldes roen. Men han starter forfra 2 sekunder efter. Mine hænder ser sådan her ud efter at have forsøgt at træne det med ham i 10 minutter. Vi er ved at være lidt kede af situationen :-(
  5. Han er lige blevet tretten uger igen, mange tak for rådene!
  6. Super, har været så øm for det med nakkeskindet. Han farer godt nok på igen, men det har da en effekt så mon ikke at han lære det.
  7. Tippet virker i teorien fint, men han vil simpelthen ikke lystre på et nej. Han holder bare fast. Der er slet ingen kontakt, selvom han er super dygtig til kontakt træKing
  8. Ja, det lyder som et super godt råd! Tusind tak for det
  9. Føler at tingene går rigtig fint, han bider ikke i huden mere, og kommer han til det, så stopper han igen med det samme. Men nu er fokus desværre blevet flyttet til tøj og ting i lejligheden. Og han bider RIGTIG hårdt, og nægter at give slip. Rejser jeg mig for at ignorere ham, så hænger han gerne fast i stedet for at slippe. Har trænet en masse nej med ham, og han stopper så snart jeg siger nej. Men når han ikke træner, kender han slet ikke kommandoen mere. Han ser slet ikke legetøjet når man vil give ham det, han går direkte efter trøjen. Sender ham snart til en hvalpe træner...
  10. Hej igen. En enkelt aften var simpelthen alt det krævede! Han opførte sig så fint igår, da jeg sagde fra i sekundet han gik igang med at bide. Han havde vidst glemt det lidt her til morgen, men det tog et par minutter og så stoppede han igen, så nu går han lige så fint ved min side, når jeg går rundt. Så nu vil vi træne lidt sit igen!
  11. Tak. Han fører generelt an, når det kommer til leg. Men effekten af at lege med har måske medført at han til sidst forsvare sig selv. Mht at bære rundt på ham, så undgår vi generelt at løfte ham rundt, da vi ikke vil have at han vil op, og at han vil forsøge at komme op i møbler osv. Men vi har dog fået at vide, at han skal løftes ned og op af trapper det første år, grundet luft imellem knæledet, og da vi bor på første sal, er det nødvendigt at bære ham op og ned. Han forholder sig rolgit, så ved ikke, om det er et problem ?
  12. Han er vild indtil sekundet han kommer ud for døren. Når han kommer ud, er der ingenting overhovedet. Han går lige så fint ved siden af mig, uden overhovedet at undersøge mine fødder. Men jeg forsætter bare med at ignorerer? For det gør så absurd ondt når han bider. Det er derfor jeg plejer at trække mine fødder op, så han ikke kan nå dem.
  13. Rigtig fint, tak for de mange gode råd. Så bare lige for at opsummere. Jeg kommer hjem til en legesyg hund. Han vil lege, så jeg giver ham legetøj. Jeg kaster det til ham, for at aflede opmærksomheden fra fingre osv. Herefter går jeg videre, og han kommer højest sandsynligt hen og bider mig i fødderne fordi jeg går (det plejer han). Så jeg siger nej, og giver ham istedet for legetøj. Hjælper det ikke ignorerer jeg ham. Forsætter han med at bide, trods at jeg ignorerer, hvad gør jeg så? Man føler sig pludselig så uforberedt på at få hund, trods de mange mange timers læsning osv. inden man fik ham :-(
  14. Tak for det gode svar. Jeg tror simpelthen at jeg har leget mere med ham, end hun har, og så har jeg måske derved kørt ham lidt for meget op, når jeg er sammen med ham. Skal han generelt have lov til at være lidt mere selv, når vi ikke træner eller går tur osv? Og for at undgå situationen, skal jeg så bare forsøge at ignorere når han vil lege med andet end sit legetøj?
  15. Tak for jeres råd Han har ingen problemer med at snakke stille og roligt, og han søger ofte at komme tæt på os, så han kan blive nusset. Men så snart han leger, kan det ikke blive vildt nok, og forsøger man at stoppe legen, så er det at det køre op i en spids. Vi har ikke meget plads i lejligheden, så ville det være ok at sætte ham ind i et andet rum, hvis det bliver for vildt? Umiddelbart synes jeg, at det virker lidt for drastisk. Jeg vil prøve at kaste lidt mere med legetøjet, så han fjerner fokus fra fingrene. Mht træning, de råd jeg har fået, har gået på at have godbiden i hånden. Hvordan skal jeg bedst vise ham, at jeg gerne vil have at han sætter sig, hvis jeg ikke har godbiden at trække ham ned med? Er ikke i tvivl om at han nok skal lære det, han er allerede næsten renlig, og indikerer selv, hvis han vil ud og tisse.
×
×
  • Tilføj...