Hop til indhold

Gipsy

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Gipsy

  1. Gipsy

    Hunde med HD

    Super prøver at ringe til dem, har 2 andre dyrlæger der også kigger på billederne, men det kunne jo være rart når der er andre der har gode erfaringer med denne her, for kender intet til de 2 andre. mange tak.
  2. Gipsy

    Hunde med HD

    Jo alt det jeg kan få, er fra Kalundborg men er villig til at køre hvor hen det skal være bare det hjælper hende. Bare det de har til til vejledning og hjælp hvis man er i tvivl om noget betyder meget det har jeg nu lært tusind tak prøver at ringe til dem og høre om de kan hjælpe når jeg får svar fra de 2 dyrlæger der skal kigge på billederne og se om de er taget rigtigt og om hans vurdering er rigtigt..
  3. Gipsy

    Hunde med HD

    Se det var lige præcis det jeg søgte tusind tak , nogen med erfaringer da dette er helt nyt for os og synes det er nærmest umuligt at finde frem til hvad der virker på nettet, ud over glucosamin men det fåes jo i et væld af pilleformer og kosttilskud, flydende og jeg ved ikke hvad. Og nyt foder skal hun jo også have. Men havde 3 min med dyrlægen efter billederne var taget og de 2 af dem gik med at betale regningen. Også ville han vide hvem og hvorfor der skulle kigges på de billeder, når man alligevel intet kunne se på de billeder der blev taget :hmm:jeg fortalte ham vi ikke var tilfredse med vejledningen og at det smertestillende IKKE har nogen effekt. Og at jeg selv måtte bede om et kosttilskud, vejledning om nyt foder sagde han at hun bare skulle have halvdelen af det hun får nu det var billigere. Så jeg sagde vi ikke benytter ham som dyrlæge til nogen af dyrene mere, på trods af at vi sammenlagt har brugt 25.000,- hos dem. Men det vil jeg da prøve, det vi købte hos dyrlægen hedder canosan, og hun får meloxidyl 1,5 mg smertestillende..
  4. Gipsy

    Hunde med HD

    Det prøver jeg tak
  5. Gipsy

    Hunde med HD

    Har kontaktet 2 dyrlæger, som ser på billedet. Det var mest om der var nogen kendte en specialist der virkelig har styr på det. Har bare været virkelig uheldig med dyrlæger synes det er svært at finde en man er tryg ved og som er dygtig. Tak Anne det kigger jeg lige på
  6. Gipsy

    Hunde med HD

    Hej vi er kommet i den møgsituation at vores dobermann bla. på 9år Er begyndt at halte, hun fik taget røntgenbillede i tirsdags og dyrlægen mente hun havde en "skæv" hofte. Det var generelt en dårlig oplevelse vi fik bare lov til at hente hende efter en opringning hvor han på 2 min forklarede stortset intet, jeg måtte selv bede om et kosttilskud til hende og om ikke hun skulle tabe sig en smule og hvad foder hun burde have. Det eneste jeg fik afvide var at det var billigere at skære ned på det foder hun får nu. Også skulle det smertestillende virke inden for 14 dage ellers skulle hun til deres egen kiropraktor, og selvfølgelig hjælper det smertestillende ikke en pind. Er der nogen af jer der har erfaringer med et godt kosttilskud, kiropraktor og en dyrlæge med speciale i ledproblemer? Har læst lidt om skovshoved dyrlæge, og om glokosamin.
×
×
  • Tilføj...