Hop til indhold

TinaBP

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

TinaBP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Hov - så ikke lige dit indlæg - ved jeg ikke hvorfor at dyrlægen ikke har nævnt testen. Det må jo så være formodninger + erfaringer, da hun er kommet der fast siden hun var hvalp. De kender historikken på damen. Udelukkelsesmetoden er brugt de seneste år med hensyn til foder. Derfor kan jeg udelukke de øvrige mærker som "selvfølgelig" indeholder hvede - da kornprodukt har en positiv indvirkning på urinens surhed.
  2. Hudskrab - det må være næste skridt. Indtil videre har allergi/blærebetændelse kostet os 10.000 kroner det seneste år i konsultationer / medicin. Så det skal ikke være testen som lukker for festen. Det er ikke nævnt at det burde være et naturligt skridt - jeg var ikke klar over at der fandtes allergi-medicin. Formodede bare at man skulle undgå de ting, som hunden ikke tåler. Med sikkerhed ved vi at hvede er no go - øvrige ting der reageres på er formodninger - for der er mange ting basse reagerer på. Tak for Jeres input.... det giver lige lidt ekstra idéer til udredningen af det bette kræ :hjerte:
  3. Jeg går ud fra at dyrlægen giver hunden de medikamenter, som er nødvendige. Dog siger de at min hund er meget sart og følsom overfor "alt". De par typer foder som bekæmper Struvit - kan hun kun tåle det mærke hun får nu. De andre reagerer hun også negativt på. Allergitest - det har vi ikke taget stilling til. Det må jeg høre nærmere om i næste uge, når vi skal derop igen. Dog er der tidligere sagt, at hunden er så påvirket af mange ting - derfor er det symptombehandling der køres på. Som jeg har forstået det, er Medrol noget hun skal have permanent - dog mener dyrlægen at vi kan forsøge med en mindre dosis efter den nuværende "hestekur" på 5 dage. Incurin kan holde inkontinens nede - det virker fint på hende. Propaline har vi prøvet for nogle måneder siden - det kunne hun ikke tåle. Det endte i endnu en omgang penicillin. For det har også været rigtig synd for hende, når hun har lækket på tæppet (eller min dyne) for hun skammer sig over det. Ikke at hun har fået skæld ud - det kunne jeg slet ikke drømme om - men hun ved at det er "forkert". Men glad for at høre at Medrol - tisseriet kan aftage.
  4. Hej herinde i Hunde-Forum. Jeg er helt ny på siden. Min ene Basset Hound på 5,5 år lider voldsomt at den ene og andet allergi. For cirka 3 år siden startede det hele - hun udviklede allergi over for korn i tørkosten. Det var til at have med at gøre - vi købte kornfrit til hende. Efter en sterilisation døjer hun meget meget inkontinens - Blæremuskulaturen fungerer ikke som den skal - og hun samler godt med bakterier og infektioner til sig af den vej. Dvs. blærebetændelse har indtil nu været on off cirka 7 måneder af de forgangne 12 måneder. Hver gang med penicillin og øvrige medikamenter. For 1 måned siden blev det besluttet at hun skulle fast have Incurit for at holde på sagerne. Dvs. 1 tablet hveranden dag. Ligeledes skal hun fast resten af sit liv have foder "urinary" for at nedkæmpe struvit / urinsten. Ydermere er der de seneste par år kommet yderligere allergier til. Dyrlægen nævner "krydsallergier". Pt. klør hun som ind i H..... på hele kroppen. Taber hår på brysten og i "armhulerne" og ned at alle 4 ben. Derfor er hun skal i tirsdag kommet på Medrol (igen) og får igen en giga penicillin kur i 5 dage. Det er nævnt at vi bør overveje fast at give hende Medrol for at dæmpe den konstante kløe, som bassepigen har. Medrol gør så at enten skal jeg acceptere at hun tisser på gulvet når jeg er på arbejde - eller give hende pillerne når jeg kommer hjem - og så ud med hende 1-2 gange om natten fordi pillerne øger tisseriet. Dvs. flere typer allergier med dertilhørende kløe, struvit / blærebetændelser / inkontinens - jeg ved snart ikke mere hvad jeg skal stille op. Nogle som har nået god energi som kan sendes min vej ?
×
×
  • Tilføj...