Hop til indhold

cool

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Mand

cool's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Når jeg tænker over det, har det altid været enten en masse hunde eller helt alene. Kan godt være jeg skal prøve med bare en makker
  2. Flitigt skulle der stå
  3. han har altid gerne ville apoter. Der er ingen tvivl om, der er lavet fejl Vedr træning da det er min første hund jeg træner. Flere ting er blevet godt. vandapotering. spor sit dæk (dog har han haft tilbagefald og på træningsplads har han kunnet finde på og rejse sig og komme over mod mig. men i skoven bliver han ) vil meget gerne lege med andre hunde. jeg er ikke bange for, at prøve nye veje, men var blot bange for, at det måske var for meget træning mm og det vil gøre det være. træning forgår udelukkende ved positiv træning. godbidder bliver giftigt brugt.
  4. Det kan godt være det er løsningen. læste artiklen om, at lade ham gå og lugte som belønning, tror også det kunne være en idé. Men kan godt læse ud fra svar, at spørgsmålet ikke er så nemt og svaret ikke er så lige til.
  5. han er meget kælen og kan sagtens ligge roligt inde ved siddende af os i stuen. når vi går tur vil han gerne fremad og næsen er som regel i jorden, men kan sagtens gå på plads. Har fået fortalt, at han er en rolig hønsehund.
  6. Max er en ruhåret hønsene hund. han bliver som regel trænet hverdag en times tid. ellers går vi en tur. har trænet i hvalpe tiden hos Dch og ved Ruhår klub. nu træner vi i lokal jagt forening. han er altid med mig, såvidt muligt. sover ved siden af sengen. er inde i huset når han er alene.
  7. han kan godt de øvelser vi laver, men han har ikke focus . eksempel : smider 3 dummyer ud omkring ham, hvis der er andre hunde ser han ikke hvor de lander, når jeg så sender ham afsted efter aporten løber han lidt rundt og leder efter den. ( dummyen er smidt 4 meter fra ham på græsplæne )
  8. helt opmærksom er måske lige i overkanten, men rimelig
  9. når vi træner ude på træningsbaner er han meget ukoncentreret, især hvis der forgår noget omkring ham. Træner vi i skoven bla. dæk er han helt opmærksom. Han er 3.5 år
  10. Hej Hvordan ser man forskel på om, hunden mangler lydighed eller den er overstimuleret
×
×
  • Tilføj...